امروز دم محل کارم وایساده بودم منتظر اسنپ از بالا درخت یه صدایی اومد و بلافاصله یه جوجه یاکریم اومد نشست رو سرم دوباره پرش دادم که بره بالای درخت ولی افتاد زمین باز نمیتونه خوب پرواز کنه منم با خودم اوردمش خونه حالا نمیدونم چطوری ازش نگهداری کنم چی میخوره تمام مدت مثل بت فقط نگاه میکنه حتی تکونم نمیخوره بهش دست میزنم خودشو میکشه عقب
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ب زور دهنشو باز کن بده جوجس خوب نمیتونه فعلا خودش بخوره مامانش با دهنش میداده خب
اخه واقعا میترسم نوکش اسیی ببینه یا خفه شه چه غذا هایی بهش بدم چند بار در روز چه مقدار غذا میخوره ابم بایم بهش بدم بد همش میخواد پشت پنجره باشه پنجره رو باز کردم توری داره خودشو میزنه به توری بره بیرون ولی خیلی ضعیفه میزارمش رو زمین نمیتونه بپره رو لبه پنجره خودم میزارمش میدونم بره بیرون میمیره
اخه واقعا میترسم نوکش اسیی ببینه یا خفه شه چه غذا هایی بهش بدم چند بار در روز چه مقدار غذا میخوره اب ...
دقیقا عین قمری منه
نوکش چیزیش نمیشه بلغور یا لپه یا عدس بپز خوب له کن یکنیم آبکی بکن باز کن بزار دهنش هر ۲ساعت باید بخوره غذاشو نرم کن چون کوچیکه بعدش خودش دون اینا میخوره راحت آب هم بده دو سه بار تو روز با سرنگ چند روز بعد خودش میخوره
بیرون رفتنش نرماله چون ترسیده بهش آرامش بده تو بغلت بزار اعتماد کنه❤️