2777
2789
عنوان

جوجه قمری یا یاکریم افتاد روی سرم

320 بازدید | 32 پست

امروز دم محل کارم وایساده بودم منتظر اسنپ از بالا درخت یه صدایی اومد و بلافاصله یه جوجه یاکریم اومد نشست رو سرم دوباره پرش دادم که بره بالای درخت ولی افتاد زمین باز نمیتونه خوب پرواز کنه منم با خودم اوردمش خونه حالا نمیدونم چطوری ازش نگهداری کنم چی میخوره تمام مدت مثل بت فقط نگاه میکنه حتی تکونم نمیخوره بهش دست میزنم خودشو میکشه عقب

در گنگ ترین حالت زندگیمم

منم پیدا کرده بوده۴هفتس نگهش میدارماولش هیچی نمیخورد به زور با سرنگ میرختم دهنشبعد دو سه روز خودش شر ...

اخی بعد چند وقت میتونم آزادش کنم خیلی ارومه این طبیعیه؟

در گنگ ترین حالت زندگیمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی بعد چند وقت میتونم آزادش کنم خیلی ارومه این طبیعیه؟

بله قمری کلا آرومه ولی بعد این که عادت کرد خودش تو خونه میگرده🥰

من میزارمش رو تراس با این ک دلمم نمیاد ولی نمیخوام آزادیشو بگیرم میگم شاید بخواد بره

ولی بمیگرده خونه میشه رو سینم  رو پام عادت کرده فعلا نگهش میدارم ببینم چی میشه

منم پیدا کرده بوده۴هفتس نگهش میدارماولش هیچی نمیخورد به زور با سرنگ میرختم دهنشبعد دو سه روز خودش شر ...

روش پارچه انداختم خوابید

در گنگ ترین حالت زندگیمم

ب زور دهنشو باز کن بده جوجس خوب نمیتونه فعلا خودش بخوره مامانش با دهنش میداده خب

اخه واقعا میترسم نوکش اسیی ببینه یا خفه شه چه غذا هایی بهش بدم چند بار در روز چه مقدار غذا میخوره ابم بایم بهش بدم بد همش میخواد پشت پنجره باشه پنجره رو باز کردم توری داره خودشو میزنه به توری بره بیرون ولی خیلی ضعیفه میزارمش رو زمین نمیتونه بپره رو لبه پنجره خودم میزارمش میدونم بره بیرون میمیره 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

اخه واقعا میترسم نوکش اسیی ببینه یا خفه شه چه غذا هایی بهش بدم چند بار در روز چه مقدار غذا میخوره اب ...

دقیقا عین قمری منه

نوکش چیزیش نمیشه بلغور یا لپه یا عدس بپز خوب له کن یکنیم آبکی بکن باز کن بزار دهنش هر ۲ساعت باید بخوره غذاشو نرم کن چون کوچیکه بعدش خودش دون اینا میخوره راحت آب هم بده  دو سه بار تو روز با سرنگ چند روز بعد خودش میخوره

بیرون رفتنش نرماله چون ترسیده بهش آرامش بده تو بغلت بزار اعتماد کنه❤️

دقیقا عین قمری منهنوکش چیزیش نمیشه بلغور یا لپه یا عدس بپز خوب له کن یکنیم آبکی بکن باز کن بزار دهنش ...

شب تا صبح هم نیاز داره غذا بخوره دو بار دیروز بهش نخوردچی اسیاب شده با اب دادم بعد ابم‌گذاشتم تو قفسش براش ولی نمیخوره 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

دقیقا عین قمری منهنوکش چیزیش نمیشه بلغور یا لپه یا عدس بپز خوب له کن یکنیم آبکی بکن باز کن بزار دهنش ...

وای من از ساعت ۸ صبح تا ۱  سر کارم کسی ام نیست بهش غذا بده چیکارش کنم

در گنگ ترین حالت زندگیمم