2777
2789

فرض کنید یکی تو اطرافیانتون زایمان کرده خود خاسته شیرخشک میده به بچش 

واکنشتون چیه؟

من به دلایلی شیر ندادم و واقعا سوپرایز شدم همجنس های خودم که باید افسردگی و سختی های بعد زایمان رو درک میکردن به بد ترین شکل حرف زدن

بنظرم بعد از تموم مراحل بارداری و زایمان حق یه خانومه که انتخاب کنه

دوستم شیر خودشو داد سه ماهگی بیسکوییت میداد به بچش چون ضعیف شده بود

من بهترین شیرخشک خارجی و شیشه شیر برا بچم میگیرم معدشو هم نابود نمیکنم خب مسلما انتخاب بهتریه وقتی بدونی نمیتونی

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

حقیقتا واکنشی ندارم هیچکس اندازه اون مادر صلاح بچشو نمیخواد پس دایه عزیزتر از مادر نمیشم برای بچه های مردم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرمن حداقل یکی دو ماه شیرمادر رو بخوره بهتره 

اینکه اصلا از شیر خودت به بچه ات ندی برای منم عجیبه 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

از کی شیر خشک دادی

از اول کمکی دادم از چهل روزگی کامل

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

من نمیدونم اطرافیان کی میخوان سرشون و از زندگی بقیه بکشن بیرون

تو هر مرحله اگه نظر ندن و تیکه نندازن انگار امتیاز مرحله رو از دست میدن

اینکه مثلا جاری من به بچه ش شیر خودشو بده یا شیر خشک بده اخه چه تاثیری تو زندگی من داره که بخوام نظر بدم

هرکس با توجه به شرایطش نوع شیردهی  انتخاب میکنه

همه طور شخصیتی هست

بعضیا که شیر خودشونو میدن بقیه رو که شیرخشک میدنو نصیحت میکنن 

بعضیام که شیر خشک میدن میخوان ثابت کنن شیر خشک بهتر و مقوی تره و بچه که شیر مادرشو میخوره بیشتر مریض میشه

شیرمادر در اصل یه نوع آنتی بیوتیکه، شیرخشک معلوم نیست چیه آب گرم و یه پودری که طبیعی نیست.

درسته عزیزم ولی الان دیگه عهد بوق نیست شیرخشک شبیه ساز شیر مادره حتی بهتر با آهن و ویتامین خیلی بیشتر از شیر منی که هزارتا مریضی دارم

هرکس با توجه به شرایطش نوع شیردهی انتخاب میکنههمه طور شخصیتی هستبعضیا که شیر خودشونو میدن بقیه رو ک ...

آفرین هردوی اینا اشتباهه

ولی خب من توی کار هیچکس دخالت نمیکنم ولی دلم نمیاد به بچه ام از شیر خودم ندم حداقل تا دو سه ماه 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

عزیزم حستو درک میکنم ، واقعیتش اینه که منم از شیر دادن خوشم نمیومد ولی ۴ ماه به دخترم شیر خودمو دادم ، وقتی شیر خودمو قطع کردم (البته شیرم خیلی کم بود بچم سیر نمیشد) تا الان جرئت نکردم به کسی حسمو نسبت به شیردهی بگم چون به شدت قضاوت میشم