2777
2789
عنوان

راه قطعی برای چاق شدن

76 بازدید | 11 پست

چیزی سراغ دارین؟ 54 کیلو قد 167 خیلی بدم میاد از خودم

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی که من ارزومه ۵۵ بشم

من 49 بودم زایمان کردم این شد

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

منم الان ۴۹ _۴۸ هستم ،حالا شوهر از کجا بیارم😂

ایشالا به وقتش😂

وعده های غذاییت رو زیاد کن همش  در حال خوردن باشی مثلا ناهار کم بخور ولی میانوعده زیاد 

میوه، سمنو، بستنی ،شیر موز با  خرما و اجیل و خامه ،کیک خونگی کم با شیره انگور درست کن

وعده های غذاییت رو زیاد کن همش در حال خوردن باشی مثلا ناهار کم بخور ولی میانوعده زیاد میوه، سمنو، ب ...

با بچه ناهار و شامم نمی‌رسی بخوری 😂😂😂