2777
2789
عنوان

قرص سیپروهپتادین و چاقی کودکان

712 بازدید | 26 پست

سلام دوستان 

به دستور پزشک شروع کردم شبی نصفی قرص سیپروهپتادین به دخترم میدم..خییییلی وزنش کمه.هشت سالش هست و ۲۰ کیلو هست..کسی تجربه ای داره برای بچه اش؟نتیجه داشته؟

چندماه دادید؟و چه مقدار؟چگونه قطع کردید؟

ممنون میشوم از تجربیاتشون بگید🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شربتش رو به پسرم دادم اونم همین سن بود

خواب اور هست و اشتها رو زیاد میکنه

اما مصرف بلند مدت برای کبد و کلیه اسیب زاست

پس به یک دوره اکتفا کنید

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

ببخشید چطوری قطع کنم وقتی وزنش نرمال شد؟

عزیزم بسته تموم شد بینش فاصله بده 

دو‌سه ماه بعد دوباره بده بخوره

ولی دیگه تکرار نکن برا سنش خوب نیس زیاد بخوره این قرص رو

از یک چهارم شروع کن کم کم نیم کن بعدم یک قرص کامل

عزیزم بسته تموم شد بینش فاصله بده دو‌سه ماه بعد دوباره بده بخورهولی دیگه تکرار نکن برا سنش خوب نیس ز ...

دکتر گفت شبی نصف بده تا اینکه وزن بگیره،میخوام بدونم وقتی وزنش نرمال شد چطوری قطع کنم که اشتهاش برنگرده؟؟؟

دکتر گفت شبی نصف بده تا اینکه وزن بگیره،میخوام بدونم وقتی وزنش نرمال شد چطوری قطع کنم که اشتهاش برنگ ...

عزیزم گفتم دیگه تا اخر بسته باید بخوره اگه خواستی باز بدی بسته دوم یه ماه فاصله بده

سر خود وسط بسته قطع نکن

عزیزم گفتم دیگه تا اخر بسته باید بخوره اگه خواستی باز بدی بسته دوم یه ماه فاصله بدهسر خود وسط بسته ق ...

کاشکی اثر بزاره روی وزنش،اصلا بچم خیلی تو فکر لاغریش رفته از بس همه بهش میگن لاغری😢🥲