2777
2789

کاش بقیشونم جمع کنن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون مضخرفن

برن به سلامت 

ب زندگیشون برسن

تو چش مردم با این وضع جامعه فرو نکنن

خیلیا براشون سخته دیدن این زندگیا

کاش همشون جمع بشن

فقط اونایی ک کار و بار دارن بمونه پیجاشون

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

وآقا هر روز خونه جدید ماشین ‌وکلا هر روز مناسبت های مختلفی داشتن

حالا اون سه تا خواهر ومادرشون اونام تبلیغ تجمل گرایی بود باران وآگرین ومادرشون سرور که کوردن هرروز تولد ومهمونی و خرید وکلینیکای زیبایی پیجای بی محتوا فقط برای کور کردن چشم مردم بدبخت تو این اوضاع گرونی 

همشون مضخرفنبرن به سلامت ب زندگیشون برسنتو چش مردم با این وضع جامعه فرو نکننخیلیا براشون سخته دیدن ا ...

فردا پیج جدید میزنن و دوباره میگن وای پیجم پریده و فلانه مردم ساده هم دوباره فالو میکنن ‌.بماند ک اکثرشون پیج دومم دارن 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه