2777
2789
عنوان

خانوما شما باشید کدومو انتخاب می‌کنید علامت سوال➕🎀🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 40 پست
طلا بعد کم کم زمینه رو مهیا کن واسه گواهی

اگر الان طلا بخرم یکی دو ماه بعد میگم ثبت نام کن گواهی 

ولی نمیدونم الان چه کنم 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

ماشینشم نباشه هم ادم خیالش راحته گرفتشش ازمون شهری یه عذاب الهی بود واسه من😂💔

ماشین دوتا هست 

یکیش اکثرا پارکینگه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر الان طلا بخرم یکی دو ماه بعد میگم ثبت نام کن گواهی ولی نمیدونم الان چه کنم

گواهینامه بگیر بعدا طلا خودش میخره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اگه گواهینامه بگیری ماشین میدن بهت یا فقط میخوای بگیری؟اگه میدن برو بگیر اگه نه طلا

اره میدن 

دوتا ماشبن داریم یکیش اکثرا پارکینگه

گواهینامه بگیر بعدا طلا خودش میخره

مرسی عزیزم 🤍

اوک پس حتما گواهیو بگیر

مرسی ازت❤

طلا بعدا دوباره پول جمع میکردم میرفتم گواهینامه

مرسی عزیزم موندم چه کنم 

گلم منم بعد ۸سال رانندگی تازه میخوام برم ثبت نام کنم برا گواهینامه 

توام برو بگیر

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

گلم منم بعد ۸سال رانندگی تازه میخوام برم ثبت نام کنم برا گواهینامه توام برو بگیر

سلام عزیزم خوبی 

ایجانم مبارکه پیشاپیش 

اره تصمیممم بر گواهی شد 😍😍😍

ولی اگر قرار بود طلا باشه پول گذاشته میشد روش 

سلام عزیزم خوبی ایجانم مبارکه پیشاپیش اره تصمیممم بر گواهی شد 😍😍😍ولی اگر قرار بود طلا باشه پول گذ ...

فداتشم خوشگلم 

سلام به روی ماهت

بسلامتی و دلخوش از سایت داریو تست برو تست بزن من همشو زدم .

ببین هفته دیگه میرم برا ثبت نام شهری که بلدم 

ولی مخم به آیین نامه شابد نکشه  انقد درگیری فکری دارم .

انشالله دفعه اول قبول شی خوشگلم.

طلا من ندوست من کلا طلا استفاده نمیکنم همش اب شده  برای پس انداز میخریم یا انلاین ترید میکنیم با شوهرم طلارو

سمت ما طلا بندازیم مسخره میکنن 

سمت شوهرم طلا نندازیم میگن ندارن و فلان مسخره میکنن گیر افتادیم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فداتشم خوشگلم سلام به روی ماهت بسلامتی و دلخوش از سایت داریو تست برو تست بزن من همشو زدم .ببین هفته ...

قزبونت برم من خرداد قراره ثبت نام کنم 

مرسی حتما 😍😍😍🌸🤍

من طلا دوس دارم ولی ظریف 

اره مردم چشمشون به زندگی این و اونه😂😂😂

من تصمیم داشتم اگر طلا بخرم گردنبند بخرم 

ولی گفتم گواهی قشنگتره 

قزبونت برم من خرداد قراره ثبت نام کنم مرسی حتما 😍😍😍🌸🤍من طلا دوس دارم ولی ظریف اره مردم چشمشون ب ...

اره عشقمممممم انشالله که بعدش طلاهم بخری خوشگلم.

من که ۲۸سالم شده دیگه با جوانا میرم همچین میدونی نا امیدم.😁 شوهرم میگه به من شوماخر 😂

ولی میدونی چون من مشکلات زیاد دارم یکم مخم کشش نداره مثلا یکم الزامیر دارم😁 میترسم بیوفتم شوهرم بخنده بهم.ولی این مدت تست زدم قبول میشدم تو سایت😁

اره عشقمممممم انشالله که بعدش طلاهم بخری خوشگلم.من که ۲۸سالم شده دیگه با جوانا میرم همچین میدونی نا ...

خدا نکشتت 🤣🤣🤣😂

نه بابا کجا سنت زیاده اوج جونی هستی 

ایشالا همیشه از ته دلت بخندی و خوشبخت باشی 

مرسی عزیزم 😍😍😍