2777
2789
عنوان

کیا توی آزمون آموزش پرورش قبول شدن

1217 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی هست توی آزمون استخدامی آموزش و پرورش بدون اینکه منابع اصلی رو بخونه قبول شده باشه؟

جزوه چی میخوندین؟تست هم میزدین؟

سابقه تدریس داشتین یانه؟بار اول بود شرکت میکردین؟

حیفم اومد راهنماییت نکنم

من بار اول بدون سابقه نفر اول تهران شدم قبول شدم

ولی خب منبع اصلی خوندم...پنجاه روز از ثبت نام تا آزمون 

دو نفرم همینجا راهنمایی کردم قبول شدن...گفتم فقط منبع اصلی بخونید 

چون گفتی منبع اصلی نخونده باشه اول نخواستم پیام بزارم...ولی خب راه قطعی قبولی بخوای منبع اصلی...راهی که اما اگر داشته باشه سایر روش هاست

تست هم اصلا نزدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سال اول مصاحبه رد شدم

سال دوم قبول شدم

منابع علمی از کتب اصلی و تست های ماهان

منابع عمومی و... از سایت ایران استخدام خریدم

حدود 7سال پیش

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

چند روز خوندی؟

ببین من چندین آزمون پشت هم دادم(دکترا. استخدامی جای دیگه، و...) 

برای هر کدوم دو سه ماهی خوندم

سرجمع حدود یکسالی مرتب در حال آزمون های متفاوت بودم برا همین دیگه تسلطم بالا رفته بود

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

فقط پنجاه روز خوندی؟

پنجاه روز خوندم ولی با تمرکز و دقت و برنامه ریزی ...تازه تو اون پنجاه روز خلاصه نویسی هم کردم آخرشم خلاصه هامو مرور کردم

سرعت خوندنم بالاست تقریبا روزی صد صفحه می خوندم متوسط روزی پنج ساعت

اینم بگم که تو این پنجاه روز عمومی و اختصاصی رو خوندم...

تخصصی رو قبلا بلد بودم و خلاصه داشتم ازش...خلاصه هایی که خودم نوشته بودم تو این پنجاه روز خلاصه های تخصصی رو هم مرور کردم..

من منبع اصلی رو خوندم ولی خب سه ماه قبل آزمون شروع کردم تست هم تو کانالهای تلگرامی پر هست. موقع خوند ...

چه خوب من منبع اصلی ندارم و یه خلاصه گرفتم دارم میخونم و چون خلاصه هست و تشریح نداره خیلی جاهارو متوجه نمیشم

حیفم اومد راهنماییت نکنممن بار اول بدون سابقه نفر اول تهران شدم قبول شدمولی خب منبع اصلی خوندم...پنج ...

آفرین انشالله موفق باشی برای منم دعاکن عزیزم