2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم

48 بازدید | 5 پست

نمیدونم خدا چرا اینطوری میکنه نه راهی میزاره جلو پام نه میزاره تموم کنیم بخدا از مرگ نمیترسم از گناه خودکشی میترسم وگرنه تا الان سالمم رد شده بود نمیدونم چرا بعضی وقتا خدا یه بندشو انتخاب میکنه تا میتونه فشار وارد میکنه از هیج جا امیدی ندارم فقط دلم میخواد خدا خوذش تموم کنه دیگه نمیخوام ادمارو میخوام فقط برم پیش خدا نمیدونم خدا دلش نمیسوزه؟؟  وقتی میبینه یه بندش چه قدر تحقیر میشه چه قذر خورد میشه چه قدر تهمت میشنوه هر چقدر فک کردم هیشکس هیشکسس نبود حرف بزنم همیشه همینه پیش همه میخندم نمیدونن چیو پنهون میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم چی بهت گذشته که اینقدر حالت بد شده 

حتی نمی دونم حجم زخمی که از حرفای دیگران خوردی چقدره ....

.اما می تونم بفهمم که چقدر خسته و شکسته ای ....

.ولی می دونی چی قشنگه ؟ اینکه حتی الانم که به آخر خط رسیدی باز هم به خدا فکر می کنی باز هم ازش انتظار داری بازهم صداش می کنی و این به نظر من یه مرتبه بالایی از ایمان هست یه جورایی خوش بحالت 

میگن خدا ادمایی که خیلی دوست داره رو امتحان می کنه حتی از بعضی از پیامبراش امتحانای عجیب غریبی گرفته 

ببین دوست خوبم اگه امروز خیلی سختی اومده سراغت شاید امتحان تو باشه شاید تو برگزیده شدی که محک بعضی آدما باشی پیش خدا 

پس اگه خدا بهت سختی داده حتما قدرت حلش رو هم داده یه کم بیشتر تمرکز کن مطمنم که راهش رو پیدا می کنی