2777
2789
عنوان

خلیج عربی💔

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امریکای کثافت

الحق که کثیف تر از خودش و انگلیس نیست

بسشون نیست انقدر بلا سر ایران آوردن ،ولمون کنید

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌ وطنم✌ نه به حیوان ازاری 🐕🐕، محیط زیست🌱🌲 ،فمنیست👩🏻👩🏻

امریکای کثافت

الهی بمیره هم گوگل هم امریکا

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

الحق که کثیف تر از خودش و انگلیس نیستبسشون نیست انقدر بلا سر ایران آوردن ،ولمون کنید

اره والا آمریکا داره اینکارو می‌کنه گوگل دست امریکاس دیگه وگرنه عربایی بدبختم هیچ به هیچن خودم بازی عربی دارم همه‌چیز عربی دارم اصلا نمی‌گن خلیج عربی تازه قربون صدقه ایران رو میرن 😭💔 ولی آمریکا کاره خودشو کرد...میخواد خلیجو تغییر بده بعد رئیس جمهور ما نشسته نگاه می‌کنه خب یه مرتیکه یکاری کن خلیجو گرفتن 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بااب دهن سگ دریا نجس نمیشه خلیجه فارسه همیشه هم میمونه 👌

من همین یک ثانیه پیش خلیج پارس بودم 

همین عربا اینقدر هشتگ خلیج عربی رو ترند کردن که اینجوری شده

ولی همش تقصییر آمریکاس الهی آمریکا بمیره کی داره تغییر میده؟ آمریکا 

اره والا آمریکا داره اینکارو می‌کنه گوگل دست امریکاس دیگه وگرنه عربایی بدبختم هیچ به هیچن خودم بازی ...

چقدر بدم میاد ازشون ،خاک تو سرا

دنیا دست آمریکا هست دیگه ،تو همه چی فضولی میکنه

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌ وطنم✌ نه به حیوان ازاری 🐕🐕، محیط زیست🌱🌲 ،فمنیست👩🏻👩🏻

اگه اسمش تغییر کنه میشه زیرمجموعه عرب💔ریپورت زدن زیاد وقت نمیبره واقعا

ترو خدا یکاری کنین این رئیس جمهور چرا کاری نمیکنه 

چقدر بدم میاد ازشون ،خاک تو سرادنیا دست آمریکا هست دیگه ،تو همه چی فضولی میکنه

مارو تحریم کردن بدبختمون کردن عدقل از خلیجمون بگذرن...😭💔

مارو تحریم کردن بدبختمون کردن عدقل از خلیجمون بگذرن...😭💔

تا به اسمش هم کار دارن،آخه به اینا چه که اسمش چی باشه

جاشون تنگ کرده