2777
2789
عنوان

کلاس اول

85 بازدید | 6 پست

سلام

مامان هایی که سال پیش بچه تون رو  کلاس اول ثبت نام کردین ،از سایت مای مدیو پیش ثبت نام انجام دادین یا نه رفتین هر مدرسه ای که میخواستین؟

بعد تو پیش ثبت نام مدارس ناحیه خودتون رو اورد یا محدوده خونتون؟

پیش ثبت نام شروع شده مگه؟

من زنگ زدم مدرسه گفت حتما باید پیش ثبت نام کنی 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

والا ما پیش ثبت نام کرده بودیم بعد یه مدت رفتیم مدرسه زیر بار نرفتن گفتن ثبت نام فقط حضوریه الانم ظریفیتمون پر شده

اگه میخوای صددرصد ثبت نام بشه هم پیش ثبت نام کن هم حضوری برو یه مقدار از شهریه رو واریز کن تا صددرصدی بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش ثبت نام شروع شده مگه؟من زنگ زدم مدرسه گفت حتما باید پیش ثبت نام کنی

هنوز نه

احتمالا اواخر اریبهشت یا اوایل خرداد باشه

فقط نمیدونم تو اسم مدارس ، محدوده محل سکونت رو میاره یا کلا ناحیه اموزشی که توش هستیم

والا ما پیش ثبت نام کرده بودیم بعد یه مدت رفتیم مدرسه زیر بار نرفتن گفتن ثبت نام فقط حضوریه الانم ظر ...

از دوستان رفتن گفتن اول پیش ثبت نام کنین

حتما انجام میدم

ممنون از راهنمایی🙏

از دوستان رفتن گفتن اول پیش ثبت نام کنینحتما انجام میدمممنون از راهنمایی🙏

اره اونو صددرصد انجام بدین

ولی حضوری ام پیگیر بشین چون پارتی بازی زیاده میگن دیر اقدام کردین و اینا میزنن زیر پیش ثبت نام