2777
2789

اول سلام 

و اینکه بعد از ۳ سال دوری از نی نی سایت اومدم 

اینقدر تنها شدم  و مرهم نداشتم دوباره اومدم

همسرم مجبورم کرد از اول عقد که بریم خونشون  طبقه بالاشون زندگی کنم 

دوران خواستگاری من گفتم نمیام و گفت چشم به توافق میرسیم

و الان مجبورم کرده 

خانواده فوق العاده فضول و مادرشوهرم و خاله ها به شدت دخالت کن هستن 

واقعا خستم

عب نداره سرسنگین باش و رو بهشون نده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من عجله ای برای عروسی ندارم هر وقت شرایط اینو داشتی خونه جدا بگیری عروسی میگیریم من حوصله ی دردسرهای کنار مادرشوهر زندگی کردند ندارم 

جنگ اول به صلح آخر

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

ای بابا اینکه فضولن سخته برای یکی دیگه

حالا دلیلش چیه؟مگه مادرشون تنها هستند

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ای بابا اینکه فضولن سخته برای یکی دیگهحالا دلیلش چیه؟مگه مادرشون تنها هستند

نه پدر شوهرم هست 

اصلا مادرشوهر راضی نیس من بیام 

خودش یروز گفت من دوس دارم تو خونم تنها باشم کسی از حرفام و کارام سر در نیاره

بگو من عجله ای برای عروسی ندارم هر وقت شرایط اینو داشتی خونه جدا بگیری عروسی میگیریم من حوصله ی دردس ...

اره جنگ اول بهترا از صلح اخر... 

فقط بگو یه خونه مستقل میخام .. 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

نه پدر شوهرم هست اصلا مادرشوهر راضی نیس من بیام خودش یروز گفت من دوس دارم تو خونم تنها باشم کسی از ح ...

باز دمش گرم که گفت

به شوهرت بگو شاید حرف خصوصی باشه من نباید بشنوم دوری و دوستی

یک سال دارم میجنگمیکسال میگم ولی اصلا گوش نمیده

خب چرا ؟؟پول نداره چشه

همسر من به شدت غد و یک دنده هست واقعا خسته شدم کاش تو دوران آشنایی حرف میزدم

چقد بده؟؟

خودت پول داری ؟؟اگه خانوادت یه خونه میدادن خوب بود

زندگی مشترک برای هردو باید باشه هردو باید باهم فکزاشدنو روهم بزارن 

بهش بگو تو کوچه شون یه خونه بخریم حالا چه اصراریه