2777
2789
عنوان

گریه دارم میکنم 😭

198 بازدید | 23 پست

میخاستم موهامو دوسانت کوتاه کنم پایینشو 

مامانم گف بده من بکنم برداشت ۲۰سانت کوتاه کرد نگا میکنم بهش هی بیشتر گریم میگیره

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣کوفت نگیری اومدم دلداریت بدم بلند میشه

اخه طول میکشه😭😭😭

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

گریه دارم میکنم✅️دارم گریه میکنم❌️

این وسط میشه گیر ندی😂

کاریه ک شده گریه نکن

خیلی ناراحتممممم اخه انتظار نداشتم باهام همچین کاری کنه

هزاااار بار گفتم موهاتونو دست مادرا ندیدددد😂😂😂🥲

😂😂