2777
2789
عنوان

کیا دندون درد از علائم پریودیشونه

328 بازدید | 39 پست

من قبلا اینجوری نبودم ولی الان از قبل از دوران پریود شروع میشه و بعدش تموم میشه! خییییییلی اذیتم میکنه، تمام دندونای بالا و پایینم درد میگیره، فکم درد میگیره و گاهی میزنه به گوشم! 

شماها تونستید کاری کنید که که دیگه درد نگیره؟ یا باید تحملش کنم؟

یدونه دندون اگر درد بگیره آدمو دیوونه میکنه، چه برسه به همه دندونا  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا شکستگی فک داشتم موقع پریودی فک و دندونام درد میکنن

من اصلا نداشتم، تقریبا یک ساله که اینجوری شدم

بدبختی اینجاست که علائم پریود من خیییییلی قبل تر از خوده پریودم شروع میشه و واقعا شکنجه میشم

تونستی راه حلی براش پیدا کنی؟تو هم کل دندونات درد میگیره؟

راه حل نداره مسکن بخور . آره منم چندین تا با هم درد میگیرن . جالب بود برام چون منم میخواستم تاپیک بزنم و تو هم این مشکل رو داری 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
راه حل نداره مسکن بخور . آره منم چندین تا با هم درد میگیرن . جالب بود برام چون منم میخواستم تاپیک بز ...

دیگه دارم کلافه میشم! تقریبا دو سه هفتست که درگیرم و هنوز پریود نشدم، تازه علائم تخمک گذاریم شروع شده  

رسما دردش آدمو روانی میکنه، هرچی میخورم زهرمارم میشه،حتی آب

دیگه دارم کلافه میشم! تقریبا دو سه هفتست که درگیرم و هنوز پریود نشدم، تازه علائم تخمک گذاریم شروع شد ...

من دو سه هفته نیست مثلا یک هفته قبل پریود . پس برو دندانپزشک شاید عفونت داری به فکر باش

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
من دو سه هفته نیست مثلا یک هفته قبل پریود . پس برو دندانپزشک شاید عفونت داری به فکر باش

نه عزیزم برای عفونت نیست! قبل از پریودی اینجوری میشم! من کلا علائم پریودیم طولانیه، بخاطر تنبلی تخمدان

نه عزیزم برای عفونت نیست! قبل از پریودی اینجوری میشم! من کلا علائم پریودیم طولانیه، بخاطر تنبلی تخمد ...

درد دندون قبل پریود یا حین پریود بخاطر تغییرات هورمونی هست

اون دندون هایی که سلامت کمتری دارن درد بیشتری ایجاد میکنن

یه عکس OPG بگیر و دندونی که وضع بدتری داره رو بهش رسیدگی کن

فعلا آب نمک رقیق قرقره کن

یا دمنوش هایی مثل نعناع یا زنجبیل و... رو  به عنوان

دهانشویه استفاده کن

استراحت کن

غذاتو به موقه بخور

استرس رو دور کن

بهتر میشی...

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

درد دندون قبل پریود یا حین پریود بخاطر تغییرات هورمونی هستاون دندون هایی که سلامت کمتری دارن درد بیش ...

یعنی هیچ درمان قطعی نداره درسته؟

فکر نمیکنم غیر قابل کنترل باشه

حتما راه هایی برای کاهش درد یا قطعش هست

مثلا کمر درد و دل درد در پریود برای من با دمنوش هایی مثل آویشن بومادران بابونه و...از بین میره

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

همون آب نمک و نعناع و زنجبیل و میخک قرقره کنی

باعث میشه دندونات گرم بشن و دردش کم شه

یکی از علت های درد دندون در پریود بخاطر سرد شدن بدن هست

بدنت رو و دندونات رو گرم کن خوب میشی

کندر جویدن هم عالیه (زیاده روی نکن)...