💚💚💚 ۱ : گوش دادن به روضه ی جناب مسلم بن عقیل علیه السلام به مدت ۷ شنبه [ از صبح شنبه تا ظهر شنبه ] ۶ تا شنبه پشت سر هم و شنبه هفتم را گرو نگه میداریم در خانه ی جدید گوش میدیم تا ظهر شنبه
۱ : با اعضای خانواده یا به تنهایی " با هندزفری هم میشه گوش داد " ( رو به قبله ، با وضو ؛ یه چادرم سر کن )
۲ : یا اینکه کلاً ۶ تا شنبه پشت سر هم روضه ی عمومی برای مسلم ع بگیرید و شنبه ز هفتم در خانه ی جدید هم روضه ی عمومی برای مسلم ع بگیرید ( ولی خب هزینه داره همون گزینه ی اول بهتره )
در خانه ای که در آن مستاجر هستید ( یا در خانه ی پدری که برای پدر هست جهت خانه دار شدن خودتان )
مثلا ۲_۳ تا مداحی دانلود میکنیم : من خودم مداحی آقای حاج محمود کریمی رو دانلود کردم

+ روضه ی مسلم بن عقیل آقای مرحوم شیخ احمد کافی
+ روضه ی مسلم بن عقیل آقای بنی فاطمی
و غیره

♦️♦️♦️ فقط اولین شنبه [ شروع و استارت ] روز نحس نباشه : از شنبه های بعدی مهم نیست
روز نحس شامل :
*** روز قمر در عقرب [ در هر ماه ۴_۵ روزه ] :
مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ( تو گوگل هست و ۲ تا هم عکس داره کنار هم : یه عکس : ورود قمر به برج عقرب ؛؛؛؛؛؛یه عکس : ورود قمر به صورت فلکی عقرب ( ایام هر دو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه )
*** روز محاقِ ماه : [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری ؛ ۳ روز بدتر از ایام قمر در عقرب ) : مثلاً اگه یک ماه قمری ۲۹ روزه س : از شب ۲۷ ام ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ اگه یک ماه قمری ۳۰ روزه س : از شب ۲۸ ام ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]]
*** روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن
*** روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن
💚💚💚 ۲ : آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون :

بعد از نماز صبح : ۷۰ بار آیه خوانده شود بعدش ۱۴ تا ذکر یا جواد الائمه ( در صورت تمایل بعد از اونیکی نمازها ۲۹ بار ) : به مدت ۴۰ روز ( روزهایی که عذر شرعی دارید در تایم اذانها انجام شود
اینم روز اولش در روز نحس نباشه از روز دوم تا آخر ۴۰ روز مهم نیست روز نخس باشه یا نباشه