2777
2789
عنوان

ختومات مجرب جهت خانه دار شدن

380 بازدید | 7 پست

💚💚💚 ۱ : گوش دادن به روضه ی جناب مسلم بن عقیل علیه السلام به مدت ۷ شنبه [ از صبح شنبه تا ظهر شنبه ] ۶ تا شنبه پشت سر هم و شنبه هفتم را گرو نگه میداریم در خانه ی جدید گوش میدیم تا ظهر شنبه 

۱ : با اعضای خانواده یا به تنهایی " با هندزفری هم میشه گوش داد " ( رو به قبله ، با وضو ؛ یه چادرم سر کن ) 

۲ : یا اینکه کلاً ۶ تا شنبه پشت سر هم روضه ی عمومی برای مسلم ع بگیرید و شنبه ز هفتم در خانه ی جدید هم روضه ی عمومی برای مسلم ع بگیرید ( ولی خب هزینه داره همون گزینه ی اول بهتره ) 

در خانه ای که در آن مستاجر هستید ( یا در خانه ی پدری که برای پدر هست جهت خانه دار شدن خودتان ) 

مثلا ۲_۳ تا مداحی دانلود میکنیم : من خودم مداحی آقای حاج محمود کریمی رو دانلود کردم 

+ روضه ی مسلم بن عقیل آقای مرحوم شیخ احمد کافی 

+ روضه ی مسلم بن عقیل آقای بنی فاطمی 

و غیره 

♦️♦️♦️ فقط اولین شنبه [ شروع و استارت ] روز نحس نباشه : از شنبه های بعدی مهم نیست 

روز نحس شامل : 

*** روز قمر در عقرب [ در هر ماه ۴_۵ روزه ] : 

مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ( تو گوگل هست و ۲ تا هم عکس داره کنار هم : یه عکس : ورود قمر به برج عقرب ؛؛؛؛؛؛یه عکس : ورود قمر به صورت فلکی عقرب ( ایام هر دو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه ) 

*** روز محاقِ ماه : [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری ؛ ۳ روز بدتر از ایام قمر در عقرب ) : مثلاً اگه یک ماه قمری ۲۹ روزه س : از شب ۲۷ ام ،،، ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛؛ اگه یک ماه قمری ۳۰ روزه س : از شب ۲۸ ام ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ]]

*** روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

*** روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

💚💚💚 ۲ : آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون : 

بعد از نماز صبح : ۷۰ بار آیه خوانده شود بعدش ۱۴ تا ذکر یا جواد الائمه ( در صورت تمایل بعد از اونیکی نمازها ۲۹ بار ) : به مدت ۴۰ روز ( روزهایی که عذر شرعی دارید در تایم اذانها انجام شود 

اینم روز اولش در روز نحس نباشه از روز دوم تا آخر ۴۰ روز مهم نیست روز نخس باشه یا نباشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

💚💚💚روز شروع : آیه ۲۹ مومنون : بهترتره که در روز سعد باشه [ مخصوصاً روز سعد اکبر : که توصیه شده برای انجام یک کار مهم و اساسی " یا شروعش " ] 

روز سعد اکبر ایناس : یکشنبه و پنجشنبه و جمعه تا عصر [ شروع و استارتش : به شرط اینکه به روز نحس نیوفتاده باشه ] که روزهای نحس رو در ص ۱ گفتم

روز نحس ایناس : روز قمر در عقرب ( هر ماه ۴_۵ روزه ) ؛؛؛ روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری : ۳ روز بدتر از ایام قمر در عقرب ) ؛؛؛ روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ؛؛؛ روز شنبه تا عصر ( نحس اکبر ) 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ولی ختم روضه ی مسلم بن عقیل ۷ تا شنبه س [ چون نحس اکبر هیت بنداز یه روز دیگه مثلا صبح پنجشنبه ] 

ما خونه داریم الحمدلله ولی دوسش ندارم هم کوچیکه هم از هر طرف دید داره از خونه مردم هم ...

شرایط تعویض هم نداریم ینی پولشو نداریم

این ختم بدردم میخوره؟

دلم برات تنگ شده حسین

ما خونه داریم الحمدلله ولی دوسش ندارم هم کوچیکه هم از هر طرف دید داره از خونه مردم هم ...شرایط تعویض ...

امکانش زیاده ( حالا نمیخوام بگم صد در صد ) ان شا الله موثر باشه . 

♦️♦️♦️ ۱ : روضه حضرت مسلم بن عقیل علیه السلام

♦️♦️♦️ ۲ : آیه ۲۹ سوره مومنون ۷۰ بار + و بعد { اگه شیعه ۱۲ امامی هستی } در صورت تمایل ۱۴ بار ذکر یا جواد الائمه علیه السلام [ پشت سر هم ، حینش با کسی صحبت نکن ینی قطع نکن‌ " ۲ تایی با هم نهایت ۱۲ دقیقه س"  ] : بعد از نماز اول وقت صبح ( به مدت ۴۰ روز " روزایی که عذر شرعی داری در تایم اذان صبح بیدار شو و انجام بده " ) البته یه عده مداومت کردنا ( کمه زود تموم میشه‌ " من تایم گرفتم ۲ تایی باهم ۱۰ _۱۲ دقیقه شد " ) ؛؛؛ و در صورت تمایل : بعد از سایر نمازهای اول وقت : ۲۹ مرتبه آیه ۲۹ سوره ی مومنون + و در صورت تمایل ۱۴ بار ذکر یا جواد الائمه علیه السلام 

شروع و اصلش ۴۰ روز هست ( پشت سر هم " چون حالت چله س یک روز هم جاننداز وگرنه باید چله را از سر بگیری " ) بعد از چله هم میتونی هر روز ادامه بدی یا پراکنده " مهم اون ۴۰ روز اول هست " ) 

*** اگه نماز نمیخونی ( به طبع تایم اذان صبح هم بیدار نیستی ) در تایم اذان ظهر انجام بده حتماً ( اذان شهرتون که تموم شد انجام بده ؛ خواستی بعد از اذان مغرب هم انجام بده ) اذان گوشیت فعال باشه تو گردش و سفر هم انجام میدی 

♦️♦️♦️ ۳ : اگه شیعه ۱۲ امامی هستی : یه توسل جدا به امام جواد علیه السلام ( تو گوگل سرچ کن توسل به امام جواد ع برای خانه دار شدن ) 

الویت گزینه ی ۲ بعد گزینه ۳ بعد گزینه ۱ ( یا همه‌ رو انجام بده ) یا به دلیل تنگی وقت ، تایمت رو بزار رو گزینه ی ۲ و مداومت کن . 

برای گزینه ی ۱ : شنبه ی اول به روز نحس نیوفتاده باشه 

برای گزینه ی ۲ بهترین روز برای شروع : روز یکشنبه و یا پنجشنبه و یا جمعه س [ مثلاً از شب یکشنبه تا عصر یکشنبه ] : به این ۳ روز میگن روز سعد اکبر ( که توصیه شده یک کار مهم اساسی رو در یکی از این ۳ روز انجام داد ( یا شروعش کرد ) به شرطی که به روز نحس نیوفتاده باشه ( روز اول روز نحس نباشه از روزهای بعدی مهم نیست ) 

اگه نماز نمیخونی روز اولش پاک و با وضو باش از روزهای بعدی مهم نیست .

روزهای نحس رو تو پستای اولیه گفتم