2777
2789

شوهرم زنگ زد گف یکی از همکارام عروس هلندی داره دوتاشم من خریدم شب میارمشون خونه 

من اصلااا تا الان پرنده ای نداشتم نگه داریش چطوریه سخته راحته بعد تجربتونو بگین اونایی ک دارن غذا چی میخوره چطوری باید دوست شم باش یه دختر ۱/5 ساله هم دارم مریضی نداره ک ؟ می‌خوایم با دخترم دوست شن 

خلاصه بهم بگین چیکار کنم دستی شن و من کلیم میترسم یهو ک زنگ زد گف استرس گرفتم ک با بچه اگه نتونستم برسم بهشون چی میشه خیلییییی حیوون دوستمو عاشق حیوانا هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐چ یهویی همسرتون تصمیم گرفته

غذای مخصوصشون توی پت شاپا هست که تخمه و ارزن و پلت و... هستش

شب همسرتون اورد بزار یه گوشه دو سه روز اصلا سمتشون نرو 

فقط از دور بتونن ببیننتون چون میترسن و استرس میگیرن یوقت چیزیشون میشه

شبا روشونو پارچه بنداز که راحت بخوابن ولی خیلی فضارو تاریک نکن

ظرف آبشونو هرروز با اب تمیز پر کن 

زیرشونو هفته‌ای یه بار تمیز کن

کم کم بهتون عادت میکنن 

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

جفتی دوست نمیشن که برا دخترت میخواستی باید جوجه دو سه ماهه میگرفتید قشنگ دستی میشد میومد پیشتون

دو تا داده پرسیدم گف هنوز مشخص نیست جنسیتشون یا شوهرم نمیدونه اینجاشو نفهمیدم گف ۵ ماهن 

ولی چون جفت هستن اصلا دستی نمیشن و ممکنه گازتون بگیرن 

کاش بجای جفت یه جوجه کوچیک تهیه میکردین ۲،۳ ماهه 

اروم اروم دستی میشد و باهاش کیف میکردین

من خودم یه جوجه مرغ عشق ۴ روزرو از شرایط بد نجات دادم و با سرلاک بزرگ کردم

الان۸ ماهشه حرف میزنه و کاملاااا دستیه 

من اعصابشون و ندارم ...عروس هلندی و نمیدونم سرو صدا داره یه نه، ولی بشدت پر سرو صدان..ملنگو شاه طوطی که دیوونت میکنن ..پر ریزیشون کثافت کاریاشون همشون بیخیال بودم حتی آزاد بوده ن توخونه ولی این صدا،اگه نگهمیداشتم حتما دیوونه میشدم ..برای بچه مشکلی نداره ولی خوب نباید دست مالیش کنه ..باید هر از گاهی نظافتش کنین من با اسپری آب میشستم سشوار میگرفتم  ..غذاشم که مشخصه ،یه شربت مولتی ویتامینم دارن ...واسه مسافرت رفتن هم یمقدار با وجود پرنده سخته جایی نمیشه برد زمستونا زود مریض میشن بعضی وقتام افسردگی میگیرن ..مریضم میشن باید ببری دامپزشک دیگه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
😐چ یهویی همسرتون تصمیم گرفتهغذای مخصوصشون توی پت شاپا هست که تخمه و ارزن و پلت و... هستششب همسرتون ...

😍😍😍 خیلی ممنونم چشم حتمااا ، آره واقعاااا زنگ ک زد هم ذوق زده شدم هم استرس گرفتم خودم 

دو تا داده پرسیدم گف هنوز مشخص نیست جنسیتشون یا شوهرم نمیدونه اینجاشو نفهمیدم گف ۵ ماهن

تا نیورده بگو پس بده یه نر دو سه ماهه بیاره اگه دستی میخوای

جفت گازتون میگیره کاریم به شما ندارن

🤍🌱
😍😍😍 خیلی ممنونم چشم حتمااا ، آره واقعاااا زنگ ک زد هم ذوق زده شدم هم استرس گرفتم خودم

ایشالا هرچی خیره پیش بیاد

کاش جفت نبودن 

یدونه میگرفتن سن پایین 

الانم هنوز دیر نشده 

اگر بتونن تعویض کنن خوبه

چون خدای نکرده دخترتونو گاز میگیرن و نوکشون برای دست بچه خیلی تیزه 

دونه خور هستن؟ 

اگه هنوز کوچیکن سفیده تخم مرغ ابپز دوس دارن رنده کن

ما هرروز آبشونو عوض میکنیم، دونه هاشونو اَلک میکنیم

قفسشونو هفته ای یکی دوبار میشوریم

بیارشون بیرون نازشون کن،چن تا دونه تخمه مخصوص خودشون بریز کف دستت بیان بخورن، زیاد ندشون چرب هست

جعفری و کاهو دوس دارن

چون جفت هستن احتمال حرف زدنشون کمه، باهاشون هرروز حرف بزن صدای حرف زدن پرنده های دیگرو بزار

خیلیم زود قهر میکنن مواظب باش یهو پات رو دمشون نره یا بدجور نگیریشون که تا یکماه قهر میکنن

براشون تاب بگیر وصل کن تو قفسشون

دونه خور هستن؟ اگه هنوز کوچیکن سفیده تخم مرغ ابپز دوس دارن رنده کنما هرروز آبشونو عوض میکنیم، دونه ه ...

از تاریکی هم میترسن ما شبا لامپ روشن میزاریم براشون

از صدای زیادی بلند هم میترسن

اصلا اصلا نمیشه دستیشون کرد ؟

فکر نمیکنم

اگر سن پایین باشن احتمال داره 

ولی اگر جفت سن بالا باشن خیلیییی کارتون سخت میشه

چون اونا همدم همدیگرو دارن و به شما نیاز ندارن که باهاتون صمیمی بشن