2777
2789
عنوان

بابام عین گداها میگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خواهر دارم ازدواج کرده

چرا مامان تون اقدام ندارن برای جدایی اینجور وضیعت دلخراش و عذاب آوری که گفتین چرا رهایی نمیدن به خودشون که شما هم اینقدر ناراحتی نداشته باشین ،شما چند سالتون هست؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه خواهر دارم ازدواج کرده

شما تا حالا دیدین یا شنیدیم که یک کارخانه بزرگ ققل ساز بیاد قفلی بسازه کلید نسازه واسش و این همه کل جهان ما کارخونه قفل سازی داریم نمیتونید تو بازار کل جهان بگردین یک قفل درب پیدا کنین که کلید براش ساخته نشده باشه ، هر قفلی یک کلید داره و هر مشکلی هم راه حلی داره 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما تا حالا دیدین یا شنیدیم که یک کارخانه بزرگ ققل ساز بیاد قفلی بسازه کلید نسازه واسش و این همه کل ...

@ستاره038  

ستارا خانم شماهم نظر راهنمایی تون هروقت اومدین زحمت بکشین بگین راجبه این مشکل پیش اومده واسه این کاربرمحترم 

@ستاره038 ستارا خانم شماهم نظر راهنمایی تون هروقت اومدین زحمت بکشین بگین راجبه این مشکل پیش اومده و ...

سلام .چشم.

البته من در مقابل شما جسارت نمیکنم شما استادین تو این مباحث ما درس پس میدیم خدمتتون.

ولی من حس میکنم در تین مورد چند حالت وجود داره.

این که تا به حال دخترشون از حسی که براشون نسبت به پوشش پدرشون تو جامعه ایجاد میشه چیزی گفتن؟

تا باحال باهاشون در این مورد صحبت کردن که چرا این کارو میکنه؟

آیا عات خاصی داره؟

من فکر میکنم فقط بحث بی حوصلگی نباشه.

یه بار یه بنده خدایی همینطور مندرس لباس میپوشید ما می شناختیمش.

ماشاالله هزار ماشاالله وضع مالیش انقدر توپ بود که هیچی تکونش نمی داد.

ولی یه دست کت و شلوار و بلوز داشت که همیشه با این که پاره شده بود و وصله و پینه داشت اونو می پوشید.شاختمون چندین طبقه خونه ویلایی ماشین ۱۸ چرخ اونم جای یکی دو تا ماشین سواریو.... بهش میگفتیم بابا به خدا زشته بچه هات خجالت می کشن از این طرز پوششت میگفت نه مهم نیست .یه بار من با جسارت تموم بهش گفتم فلانی.

تو رو جان جدت بگو ببینم چرا این کارو میکنی؟

می دونین استدلالش چی بود؟

گفت اخه می دونی چیه؟

درسته خیلی ثروتمندم اما اگه تیپمم مثل مال و اموالم باشه نظر می خورم اینجور لباس می پوشم که اگر مردم دیدنم نگن اوووف چه پولداره و منو از پا نندازن.

متعجب موندم نگاش کردم .گفتم چه طرز فکری.

حالا افکار ادم ها با هم متفاوته.

می خوام بدونم ایا تا حالا در مورد حست باهاش حرف زدی؟

گفتی بهش که چقدر خجالت می کشی از این که تو خیابون نشونس بدن بگن پدر فلانیه؟

درسته رهایی یه راهه اما به نظرم تنها راه باقی مونده و اخریشه.

الان نباید انقدر زود زندگی رو برا همچین چیز پیش پا افتاده ای خراب کنن.

شاید اگر بدونه چقدر خجالت زده میشی سعی کنه خودشو اصلاح کنه البته یه دفعه نمیشه یه ادم که یه عمره یه رفتارو کرده یهو نمیشه تغییر داد کم کم شروع کنین.

پد  من اینجور نیست اما یه بار یه شلوار داشت که خیلی هم دوسش داشت ماپرم اونو به عنوان کادو براش خریده بود و بابا هم علقه خیلی خاصی به اون لباس داشت و از اون خیلی خوشش میومد.

اون شلواره پاره شده بود هر سری میداد به مادرم که بدوزدش.

البته بیرون اینجور نمی پوشید ها تو خونه می پوشیدش.

خلاصه.

هی بهش گفتیم بابایی من قلبم درد میگیره اخه تو دونو می پوشی حس میکنم نداری که اونو می پوشی همش.

میگفت نه دخترم از این نوشم میاد با این راحتم.

یه روز روز پدر رفتم لنگه همون شلوارو گیر اوردم و اومدم خونه .

کادو رو دادم به پدرم مشغول باز کردنش که بود یهو شلوارو از این دورو ها بود که زیرش درز داشت و پارچه رو داره یه استارم زیر دستمو انداختم از روی پارچه قسمتی که بالای استره یه جوری پاره اش کردم که دیگه نشه دپختش.

بابام به خودش اومد دید من پاره کردمش.

گفت چرا؟

گفتم یکی لنگه اشو خریدم اونو بپوش عین همن دیگه نپوشش.

خخخخ.

بیچاره پدرم کلی خندید میدونی اون لباس خیلی براش ارزشمند بود.

خیلی زیاد.

منم چون براش یاداور یه خاطره خوب بود لنگه همونو براش خریدم و بعد اون ماجرا دیگه اون شلوارو نپوشید و اونی که من خریدم براشو میپوشه.

حالا کار پدر شما ممکنه علل مختلفی داشته باشه.

اول باهاش حرف بزن ببینیم علتش چیه بعد دنبال راه حل باشیم.

این که ناراحتی نداره.

به هکین راحتی میشه وقتی یه مشکلو حل کرد برا چی انقدر رنجیدی اخه عزیز جان.

بپرس به ما بگو تا کمکت کنیم.

سلام .چشم.البته من در مقابل شما جسارت نمیکنم شما استادین تو این مباحث ما درس پس میدیم خدمتتون.ولی من ...

بادرک قابل فهم راحت آسون ترین نوع توضیحات دادین ،ممنونم از شما و ممنون از خوبی هاتون و مهربانی هاتون ،شاید فکر میکنن هیچکسی غمی و ناراحتی نداره فقط خودشون در اوج غم ها هستن ولی کاش بدونن که اینجور نیست هرکسی شکسته تر از درونش هست  ولی یک نیروی خاص ما انسان ها داریم بهش میگن انرژی لطف پرودگار ،که اوج حال نفس کشیدن ها نیست ولی این انرژی که در روح ها دمیده میشه باعث میشه ادم به ناراحتی های یک نوع انسان دیگه فکر کنه و کمکش کنه و اوج برسه درحالی که خودش سقوط هست بفکر یک سقوط آدم دیگه هست  نجاتش بده این هرانسانی متأسفانه درک نمیکنه  

بالای منم اینطوریه

اینا خسیس هستن به شدت ۶۵سالشه عوض نمیشه

حالا شاستی بلند ماشین داره بابام جک اس هس

ولی یه پراید قراضه سی وار میشه داخل شهر استپ هم هست مسافر کشی میکنه  

تازه میگه چرا یارانه منو قطع کردن

درصورتی که بچه هایش همه ازدواج‌کردن 

حقوق باز نشستگی میگیره قسط نداره

هی خدا

روزی میرسه که هممون میگیم کاش فقط بود...

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

حالا بابای من کثیف میپوشه 

ینی هرچثد مامانم و ما میگیم این پیرهن کثیفه لباسشویی داره روشن میشه بده بندازیم میگ ن بابا تازه پوشیدم

حالا زیر استبناش سیاه شده هااا

اونروز ازبیزون اومد گفتم بابا پیرهنت چقد تمیزه با حالت خنده 

ک خودش گف اره کثیف شده گفتم درار بیرون نپوش زشته

گف باشه

سلام .چشم.البته من در مقابل شما جسارت نمیکنم شما استادین تو این مباحث ما درس پس میدیم خدمتتون.ولی من ...

@پفییییییی  

این مطالب ها ستارا خانم واسه شما زحمت کشیدن گفتن واستون