2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لخت شلاغی نیست پشیمون میشی🫡

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

چتری بخر 

ولی نزن پشیمون میشی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چتری خیلی زدم بهم میاد

پس بزن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین اگر موهات لخت نیست و فر و موجه یکم سخت میشه برات و هی باید شونه دستت باشه بعدش هم اگر میخوای مدل مصری بزنی مدل موی مصری بدون چتری بزن چون چتری ریسکه مگر اینکه بخت بیاد ولی اینو بدون که مدل موی مصری به صوت های الماسی شکل و مربع و لوزی میاد بیشتر 

پیشنهاد من اینه که اگر میخوای کوتاه کنی با توجه به گرما و اذیت شدن به خاطر مو مدل های دیگه ای هم ببین بعد برو پیش یه آرایشگر درست حسابی که کارش درسته و خودش اون چیزی که بهت میاد رو برات انجام بده 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

اره اسی موهاتو بزن اون اهنگ ترند اینستا هم بزار کلیپ درست کن😂

باهام بد تا کرد بهش گفتم که موهای بلندتو میخوام رفت کوتاه کرد

حتی موهای کوتاشم بیشتر از قبلش اونو زیبا کرد😂

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |