2777
2789

سلام دوستان سوالم اینه امسال پسرم پیش دبستانی هست نمیدونم امسال غیر انتفاعی ببرمش یا اول دبستان چون توی شهرک ما یه خانم گفت اول دبستان مهم تره 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
پیش
2
50%
اول
2
50%

انتخاب بین پیش دبستانی یا اول دبستان بستگی به وضعیت پسر شما و نیازهای آموزشی‌ش داره. پیش دبستانی بیشتر برای آماده‌سازی ذهنی و اجتماعی کودکه، در حالی که اول دبستان پایه‌گذاری درسی و شروع آموزش‌های رسمی‌تری داره. اگه فکر می‌کنی پسر شما آمادگی شروع کلاس اول رو داره و مهارت‌های اجتماعی و ذهنی مناسبی پیدا کرده، می‌تونی کلاس اول رو انتخاب کنی. اما اگه نیاز به زمان بیشتری برای رشد و آمادگی داره، پیش دبستانی گزینه بهتریه. از نظر من مهم‌تر اینه که هر دو مرحله به رشد کامل کودک کمک کنه.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالتون رو متوجه نشدم ! پیش دبستان مقدمه رفتن به کلاس اول هست که اجباری هم نیست

شما از چه نظر میخواید کلاس اول رو جایگزین پیش دبستانی کنید و برعکس؟!

یعنی قدرت و مهارت ها رو در نظر نگیرید و صرفا از نظر سن؟!

یا منظورتون دولتی و غیر دولتی بودن موسسه هاست ؟ 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

سوالتون رو متوجه نشدم ! پیش دبستان مقدمه رفتن به کلاس اول هست که اجباری هم نیستشما از چه نظر میخواید ...

از نظر دولتی و غیر دولتی بودن چون پسرم مهد کودک هم نرفت ولی من خودم توی خونه خیلی باهاش کار کردم یه کتاب پیش دبستانی داشتم کلش رو باهاش کار کردم 

انتخاب بین پیش دبستانی یا اول دبستان بستگی به وضعیت پسر شما و نیازهای آموزشی‌ش داره. پیش دبستانی بیش ...

پس پیش رو ببرم مدرسه دولتی کلاس اول رو میبرم غیر انتفاعی که از نظر آموزش بیشتر رسیدگی میکنن

پس پیش رو ببرم مدرسه دولتی کلاس اول رو میبرم غیر انتفاعی که از نظر آموزش بیشتر رسیدگی میکنن

بله انتخاب پیش‌دبستانی دولتی به عنوان شروع خوبه. بعد از اون می‌تونی برای کلاس اول که نیاز به آموزش دقیق‌تر و رسیدگی بیشتر داره، مدرسه غیرانتفاعی رو در نظر بگیری. اینطوری هم تجربه اجتماعی و هم آموزشی بهتری می‌گیره

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |