2777
2789

تاحالا ازش چیزی ندیده بودم ولی شنیده بودم که از دوستاش می‌گفت ،دستام یخ کرده الان دیگه مطمئن شدم .دیروز اومدگف برا خرید جنس باید برم مشهد برامغازش یعنی ،گف بیا باهم بریم منم اصن حالشو نداشتم چون گف باید سریع بریم و برگردیم ومیدونم توهمچین شرایطی اینقدگازمیده صدبارتا نزدیک مرگ میرم تا بهشت میگم یواشتر دادمیزنه جلوبچه هابدترگازمیده خلاصه که خیلی تحت فشارمیزارمون گفتم نمیام بعدنهاردیدم اشاره کردکه نمیای گفتم نه یهودخترمدفهمیدگف بریم گف نه نمی‌خواد مامانا بیادغرمیزنه گفتم خب یواش برو خلاصه گفتم بریم گف نه هروی فک میکنم میبینم نه نمی‌خواد دخترم گریه کردگف نمیخوادورفت .شبشم زنگ زد که ماشین خراب شده شب نمیتونم برگردم منم گفتم چرا هروقت میری مشهدجای سودضررمیکنی اونم فقط کردکه منوباش به کی زنگ زدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا شاید نرفته بنده خدا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اره الان باز خوندم درست توضیح نمیده ولی ب نظرم اگ قرار بود با کسی بره ب اسی اصرار نمیکرد ک

ظهری شوهرم اومدبراهمون دیگه آف شدم شرمنده .بنظرتون درست گفته که ماشینش خراب شده بوده دیشب؟ومجبورشده بمونه ؟ازمشهدتاشهرما ۳ساعت راهه ساعت دورسید یعنی بعدخریدش یازده راه افتاده منطقیه ولی چنتا نکته داره حرفاش که خیلی روحمودرگیرکرده

مگه نگفته بیا باهم بریم ؟ قبول نکردی از کجا الان فهمیدی با دختره من متوجه نشدم متن؟

میگم شاید نقشش بوده الکی بگه بیا باهم بریم بعدکه من بگم نه خودش بره که تابلو نباشه من شک نکنم.بعدشم شب پشت تلفن باهاش دعوا کردم گرفت منو بلاک کرد