2777
2789
عنوان

حرفای شوهرم😢

223 بازدید | 18 پست

بچها ما هنوز عقدیم، هشت ماهه که عقدیم شوهرم قبلا بهم گفته من شرایط خونه گذاشتن رو ندارم امسال منم بهش گفتم خب از سال دیگه یه خونه بخر برامون عروسی کنیم بریم سرخونه زندگی

بعد الان بهم میگه کاش قبول کنی سال اول زندگیمون خونه پدرشوهرم باشه شاید تا آخرسال نتونه خونه بخرم

من خیلی فکرم درگیر شد، پدرشوهرم ماهی یبار میاد خونشون چون کویته، مادرشوهرم تا الان زن خوبی بود مهربون و خوش برخورد ولی بازم من راحت نیستم😢آدم دوست داره راحت باشه راحت بگرده خونشون اینم بگم شوهرم قبلا بهم گفته بود مال یه اتاق زندگی کردن نیست ولی الان انگار نظرش عوض شده آخه ازیجا نمیخوام بهش فشار بیارم خیلی روش فشار کاریه امسال فقط ۸٠٠ میلیون پولش به باد رفت سر معامله ها، چیکار کنم؟؟ 

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی میخوای براتون خونه بخریم .خب چکار کنیم ما

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...🩶𝐕𝐢𝐝𝐚シ︎🦋اسم کاربریم آخرش نوشتم pvاین صرفا بخاطر این بود ک اسم کاربریم تایید بشه ،به این منظور نیست که درخواست دوستی قبول میکنم 💜لطفا درخواست ندید      ._.     مرحبا خوب دلـــ❤ــــم را به نگاهی بردی ،قبل تو هیچکسـی عرضه این کار،نداشتˢ💜

نفهمیدم، قراره تو اتاقشون زندگی کنید؟ اصلا و ابدا

بگو بذار ده سال طول بکشه ولی من خونه مادرت نمیام

تاپیکای اینجا رو بخون، قرار بوده اکثرا یکی دو سال خونه مادرشوهر باشن ولی رفتن و دیگه نتونستن در بیان ازش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

برو اجاره نشینی ولی خونه مادرشوهر نرو

نمیدونم چرا حس کردم الان بهت میگه بیا پیش مامانم بعدش بهت بگه بابام که خونه نیست مادرم هم تنهاست همینجا بمونیم الکی پول خونه ندیم