mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 عنوان اونایی ک بچه های شش هفت سال دارن بیاین 63 بازدید | 7 پست بچه های شما تنها وایمیسن خونه یا نه؟من تا دستشویی نمیتونم برم گریه میکنه که کجایی 😐یا باشگاه تو کوچمونه نمیتونم برم بلند میشه مث این جن زده ها گریه میکنه کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️ 1404/02/17 | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blindowlsabegh عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 711 تو خونه تنها که نه نمی مونه. خوب وقتی مدرسه یا مهد می ره، نمی تونی بری باشگاه؟
مگدا عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 3494 دخترمن با ابجیش میمونه 7و9سالنولی واسه شما تنهاست فکرنکنم بتونه بمونه خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 تو خونه تنها که نه نمی مونه. خوب وقتی مدرسه یا مهد می ره، نمی تونی بری باشگاه؟ خب بعدازظهریه کلابعد باشگاه سرکوچمون تایم صبح تا ظهر زنونس فقط کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 ۴ سالشه تنها میمونه چیکار کردین ک عادت کرده؟! کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 دخترمن با ابجیش میمونه 7و9سالنولی واسه شما تنهاست فکرنکنم بتونه بمونه اره تنهاسانگار میترسه کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
کاربرگمنام3 عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 7216 چیکار کردین ک عادت کرده؟! هیچی دختر حرف گوش کنیه و نمیترسه از تنهایی خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️
پسرمدنیام20 عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 636 دخترمن بدون من حتی پیش مادرم نمیمونه امسال مدرسه که رفت طول کشید تا عادت کنه