ببین قبلا رو بریز دور . همین الان که میدونی زن و بچه داره ، زنش رو هم طلاق نداده ، الان چیکار می خوای بکنی ؟ بری آوار شی روی زندگی یه زن و چند تا بچه که یه مرد هوس باز دلش نشکنه ، آه نکشه ؟ 😐😐😐
اصلا اون به جهنم خودت چی ؟ انقدر خودت رو بی ارزش می دونی که همچین آدم مزخرفی رو بخوای انتخاب کنی برای زندگیت ؟ که فردا باز چشمش به یکی دیگه بخوره ، تو رو ول کنه بره دنبال بعدی ؟
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
به محض اینکه فهمیدم متاهله بلاکش کردم و همه چی تموم شدولی خوب دلم....
ببین هر وقت یادش افتادی سریع به این فکر کن که چطور بازیت داده . اینکه نه به عنوان یه آدم ، به عنوان یه چیزی که هوسش رو بخوابونه اومده سراغت . حتی انقدر برات احترام قائل نبوده که زندگی قبلیش رو تموم کنه بعد بیاد سراغ شما ، رک گفته اون هست ، تو هم باش . به اینا فکر کنی متنفر میشی ازش
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن