2777
2789
عنوان

اشک سوق ریختم زیااااااد

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 40 پست
اره ولی دم در خونه خودتون یا کسی نباشه این همش انرژی منفی جمع کرده ماهی یکبار بزار انشالله خونتون به ...

خیر عمر و زندگیتو ببینی

چشم ممنونم

خدا برات بسازه

اللهم صل علی محمد و ال محمد  و عجل فرجهم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

اره ولی دم در خونه خودتون یا کسی نباشه این همش انرژی منفی جمع کرده ماهی یکبار بزار انشالله خونتون به ...

نمیدونی مامانم چقد کریه کرد

من تو یه شهر دیگه م

هفته پیش رفتم خونسون کلی قران پخش کردم سرکه نمک پاشیدم دست به دعا شدم

مامانم میگفت من فک میکنم خوابه

میگفت گفتم الان دعوا میشد فحش و فحش کاری میشه همسایه ها میان و فلان

درکمال ناباوری همو بغل کرده بودن کلی گریه کرده بودن

درحالی که دوسال پیش عید رفته بود خواهرم اصلا محل نداده بود بیاد بیرون ببینشون

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونی مامانم چقد کریه کردمن تو یه شهر دیگه مهفته پیش رفتم خونسون کلی قران پخش کردم سرکه نمک پاشیدم ...

اره خدا بخواد همه چی خوب پیش می‌ره خوب کردی تو خونه انرژی منفی ها رو جمع کردی خدا خبرشو حتما تو زندگیت میبینی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره خدا بخواد همه چی خوب پیش می‌ره خوب کردی تو خونه انرژی منفی ها رو جمع کردی خدا خبرشو حتما تو زندگ ...

زنده باشی

دعام کن سر نمازات

مامان نیهان هستم

زنده باشیدعام کن سر نمازاتمامان نیهان هستم

چشم حتما فدات اگه لایق باشم خوشبختی بچه تو ببینی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چشم حتما فدات اگه لایق باشم خوشبختی بچه تو ببینی

زنده باشی

حاجت روا بشی خواهر

اینو نمیگما یه خورده دقت کن

میشه بیشتر توضیح بدی لطفا

یک نفر میاد که من منتظر دیدنشم

یک نفر میاد که من تشنه ی بوییدنشم

مثل یک معجزه اسمش تو کتابا اومده

تن اون شعرای عاشقانه گفتن بلده

خالی سفره مونو پر از شقایق می کنه

واسه موجای سیاه دستا رو قایق می کنه

مثل یک معجزه اسمش تو کتابا اومده

تن اون شعرای عاشقانه گفتن بلده

همیشه غایب من زخمامو مرهم میذاره

همیشه غایب من گریه هامو دوست نداره

نکنه یه وقت نیاد، صداش به دادم نرسه

آینه ها سیاه بشه، کور بشه چشم ستاره