2777
2789
سگ‌محلش میکنم سگ محلی خیلی طرفو میسوزنه از هزارتا فوش براش بدتده

والا مردا الان از خداشونه زن محلشون نده،،،، یه جورایی راحت میشن 

چون دیگه کسی نیست بعشون گیر بذه 

راحت هرچقدر بخوذن سرشون تو گوشی میکنن

دیر میان 

میرن رفیق بازی 

باهاش سرد میشم حرف نمیزنم  چون واقعا اذیتم میکنه با کاراش البته بعضی وقتا دیگه خودش که اذیت میشه میاد بغ.....لم میکنه نازمو میکشه ولی هیچوقت قربون صدقه نمیره و معذرت خواهی نمیکنه فقط سعی داره با حرفاش آروم و خامم کنه

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دلم میمونه همیشه تا حرف هم میزنم میگه نو اخلاقت خاصه منم سکوت میکنم و آدم حسابش نمیکنم

منم خیلی کینه ایم همه چی تو دلم میمونه وقتی بهشون فکر میکنم متنفر تر میشم ازش

همین که لباس خوب میپوشم و به خودم میرسم و قرار بیرون رفتن با فامیل و دوست یا دورهمی زنونه میچینم و به اون هیچ حرفی نمیزنم و توضیحی نمیدم و به روی خودم نمیارم که اصلا وجود داره بیشتر حرصش میگیره ....تا تنهام بجای غصه گوشی رو برمیدارم و زنگ میزنم دوستام یک ساعت بیشتر باهم حرف میزنیم و میخندیم و خاطره میگیم اون بیشتر عصبی میشه ....کلا ازاینکه میبینه محلش نمیدم بشدت بدش میاد

فک نکنم تنبیه باشهبه هر حال بچه های ایشونم هستن، وظیفه دارن در قبال بچه ها، لطف نیست

لطف نیست

ولی وقتی اعصاب نداره یه بچه با گریه بیاد سراغش میشه تنبیه😁

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

قبلا ساکت میموندم اما الان دیگه انقد داد و فریاد کرده شدم یه روانی..دیروز هندونه خریده بود محکم زدم زمین تموم آشپزخونه شد هندونه بلند شد گفت دیوانه ای استکان زدم شکست بچه هام داد زدن دیگه ساکت شد شب هم  دیدم داره فحش میده چاقو برداشتم دستام زخم کردم 

والا مردا الان از خداشونه زن محلشون نده،،،، یه جورایی راحت میشن چون دیگه کسی نیست بعشون گیر بذه راحت ...

شوهر من اینجوری نیست از بی محلی متنفره عصبی میشه وقتی بی محلی میکنم 

من هروقت بحث میکنیم باهم زنگ میزنم به دوستم میریم بیرون که پیش هم نباشیم

یه ساعت میرم بیرون میام بعد باهم حرف میزنیم و اشتی میکنیم

اگه شرایطش نباشه اجازه نمیدم مکالممون بیشتر از چندتا جمله ژول بکشه

میبینم داره اوج میگیره میگم بس کن بس کن بذار یه وقت دیگه و میرم اتاق میشینم به ساعت دیگه میرم یه چایی میریزم میشینیم حرف میزنیم

بنظرم منطقی ترین حالت همینه

تنبیه کنیم که چی؟  مگه چند وقت زنده ایم که چندروزشو بخوایم باهم قهر باشیم؟ وقتی با حرف زدن حل میشه

یا خداااااا چرا؟؟ سر چی ؟؟؟

الکی خانواده ام فحش میده بخدا انقد خوبن همش نازش میکشن اما پر توقعه اما خانواده اش حتی شمارش ندارن انقد میترسن ازش منم گفتم باشه خانواده من بد حرف نزن سرم داره میترکه حالیش نیست

من هروقت بحث میکنیم باهم زنگ میزنم به دوستم میریم بیرون که پیش هم نباشیمیه ساعت میرم بیرون میام بعد ...

اخه خیلی حرفای بدی زد 

اگه بهت بگم شاخ در میاری 

نمیتونم ببخشمش 

اون سریع بعد دعوا اومد با من حرف زد و شوخی کرد 

اما من وجودم پر شده از تنفر تک تک حرفاش یادمه

خیلی خسته م ...