2777
2789

بیکاری؟

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداوکیلی ن بخون ن بگو ن پی اینچیرا رو بگیر

حوصله اعصاب خوردی داری!!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چیکارش داری جوگیر شده دگ اشکال نداره بذار ذوق کنه

ببین من بابام بساز بفروش بنامی هست تو منطقه های درجه ۱ تهران 

دانشجو ام  

بعد به من‌میگه ساده و متلک میگه 

زنیکه غربتی 

خودت که یه پا مادرشوهری

ببین چنان من وشوهرمو ب جون هم انداخت  ک نگو ونپرس 

الان مجبورم برم شهرستانمون بخاطر ی کاری. شوهرمم گیر داده برو خونش اگه حرف دعوا رو باز کردن اینو میگم‌

ببین من بابام بساز بفروش بنامی هست تو منطقه های درجه ۱ تهران دانشجو ام بعد به من‌میگه ساده و متلک م ...

بگه ساده .مگ ساده بده ؟ خداروشکر ک خودتون دارا بودید . آلام واکنش نشون بدی بهت برچسب حسود میزنن

ببین چنان من وشوهرمو ب جون هم انداخت ک نگو ونپرس الان مجبورم برم شهرستانمون بخاطر ی کاری. شوهرمم گی ...

برو زیاد حرف نزن شعر و تیکه پرونی نکن میزنن مظلوم نمایی شوهرتو میندازن اگه شوهرت به خانوادش حساسه همیشه سعی کن پیشش تو برگ برنده داشته باشی نه اونا بتونن دعوا بندازن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز