2777
2789

استارتر عضویتت مبارک 

حالا تاپیک زدی رفتی؟

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

منو اگه ول کنن 24 ساعته حرف میزنم, برعکس شوهرم کم حرفه و باید یه چیزیو چند بار ازش بپرسی تا جواب بده, شوهرتو درک میکنم تحمل آدم کم حرف سخته

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم می گفت...به خصوص تو جاده  تو ماشین یک کلمه حرف نمیزدم آخر خودم هم از خودم بدم  اوم ...

آخه من باردارم به همین خاطر جای خاصی نمیرم .تلوزیونم همش چیزای حوصله سر بر داره که من خوشم نمیاد واقعا اگه حرفیم داشته باشم در حد یه ربعه اما اون می خواد من نقش رادیو رو بازی کنم

آخه من باردارم به همین خاطر جای خاصی نمیرم .تلوزیونم همش چیزای حوصله سر بر داره که من خوشم نمیاد واق ...

این خوب نیست 

بخواه که تغییر کنی ببین همسرت علاقه به چه چیزهایی داره باهاش حرف بزن 

گاهی از آرزوهات بگو برای بچه 

گاهی خودش رو به حرف بکش الان موقعیت خوبیه بگو در مورد اسم بچه .... لباس خریدن براش... قیافه نی نی ... کلی میشه حرف جدی و شوخی زد 

کتاب زیاد بخون کلامت قوت بگیره 

وقتی کار به جایی رسیده که همسرت ناراحته و گلایه می کنه یعنی کوتاهی کردی 

عزیزجان 

تو براش حرف نزنی یکی رو پیدا می کنه براش حرف بزنه پس زود خودت رو جمع و جور کن و به خودت بیا 

گاهی ازش تعریف کن ... از هیکلش ... از خوبی هاش بگو .... از اینکه مطمئنی پدر خوبی میشه 

اگر به خواسته هاش توجه نکنی یواش یواش تنها میشی 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

در مورد شغلش یک کم اطلاعات جمع کن 

از سر کار میاد بعد یک ساعت بهش بگو چه خبر؟؟ امروز روز خوبی داشتی؟؟ 

بعد خوب گوش کن بهش 

بعد خودت از روزت براش بگو .... از حالت ... از احساست ... حتی بهش بگو دلت براش تنگ میشه ... برید با هم برای نی نی لباس بخرید در مورد لباس نظر بدید 

گاهی بهش بگو بیاد بشینه روبه روت دست بذاره رو شکمت و با نی نی حرف بزنه 

خودتم با نی نی حرف بزن 

براش شعر بخون قصه و لالایی 

نطقت باز میشه 

حرفای همسرت رو خوب گوش کن سوال از توی حرفاش بپرس 

اگر شعر دوست داره براش بخون 

جهاد زن همسرداریه خوب جهاد کن 

موفق باشی 

نی نی که بیاد کلی حرف با خودش میاره از لحظات دونفره بودنتون لذت ببرید بذار بارداریت برای هر دوتون قشنگ ترین لحظات باشه