2777
2789

من آدمی ام که اگه به نظرم حرفی به درد نخوره نمی زنم و به همین خاطر خیلی کم حرفم ولی شوهرم به شدت از این ویژگی من بدش میاد و هر دفعه که باهمیم دعوامون میشه من واقعا خیلی ناراحتم خصوصا اینکه شوهرم به خاطر این ویژگی فکر می کنه من نسبت بهش سردم و باهام لجبازی میکنه تازگی ها هم با زور باهام رفتار می کنه و میگه تو تا زور بالا سرت نباشه کاری نمی کنی.خواهش می کنم اگه راه حلی دارید بهم بگید واقعا زندگیم داره به جاهای باریکی میکشه

خوب راجع به مسایل به دردبخور حرف بزن.از اخبارروز.از فیلمهای جدید والبته معناگرا.خیلی حرفای بدرد بخور هست تو دنیا

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حرف بزن ...

فکر کردی بقیه زن و شوهرا در مورد شکافتن هسته اتم حرف میزنن 

از همین اتفاقات روزمره ی معمولی و میش افتادس حرفهای همه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

مشکل کم حرفی شماست؟؟ 

همسرت از چه حرفایی خوشش میاد؟؟ 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

خب سعی کن همون حرفای بدرد نخورم بزنی 

مردا از زنای زیاد ساکت خوششون نمیاد

دلشون میخواد زنشون سرزنده و بانشاط باشه

بعضی وقتا هم بد نیست آدم فقط حرف بزنه با همسرش

لازم نیست اون حرف به خودی خود به درد بخور باشه

همینکه باعث ارتباط و گرمی زندگیتون بشه یعنی به درد بخوره

ما فیلم میبینیم راجع بهش صحبت میکنیم یا اتفاقاتی که میفته یا در مورد خودمون کلا همین چیزا

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

عزیزم خب بیشتر باهاش حرف بزن

لازم نیست حتما موضوع مهمی پیش بیاد و حرف بزنید

چرت و پرت بگو شوخی کن باهاش صمیمی باش

جوک تعریف کن شعر عاشقونه بخون براش

خیلی چیزا هست ...رسمی نباش باهاش

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

به منم می گفت...به خصوص تو جاده  تو ماشین یک کلمه حرف نمیزدم

آخر خودم هم از خودم بدم  اومد

جدیدا می دونی چکار میکنم؟ 

ماجرای یه کتابی که  تازه خوندم رو از اول تا آخر بهش میگم...اونقدر که خودش خسته میشه

اتفاقات روز رو با جزیات کامل و با صدای بلند و زنونه و کلی ادا و اطوار  براش تعریف می کنم...خیلی خوشش میاد