2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی وقته استفاده میکردم امروز اینجوری شده

نمیدونم عزیزم... تا همین حد اطلاع داشتم. باز بپرسید از نی نی یارها

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
کاربریت عوض نشده هشتک و عدد اضافه شده فقط  به کاربری من ۶۶ اضافه شده😆

اخه تاریخ عضویتم عوض شده من سال 95 عضو شدم پستامم همه پاک شده تاییپیکامم نیست اصلا کاربری قبلیم هنوز هست 

اخه تاریخ عضویتم عوض شده من سال 95 عضو شدم پستامم همه پاک شده تاییپیکامم نیست اصلا کاربری قبلیم هنوز ...

🤔🤔🤔🤔

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
امیدوارم بیان تو تایپیکم

میان 

اینم یه لینکه برای نی نی یار هست میتونی مشکلتو اونجا هم بگی. البته اگه قفل نکرده باشن..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1503527/تاپیک-رفع-مشکلات-کاربری-نی-نی-یار-3

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اخه تاریخ عضویتم عوض شده من سال 95 عضو شدم پستامم همه پاک شده تاییپیکامم نیست اصلا کاربری قبلیم هنوز ...

سلام یک کاربری دیگه هم دارین اشتباه وارد این شدین اون کاربری عکس هم داره ولی این نداره

https://www.ninisite.com/user/f181fd3e-616a-4b33-9970-a3fc14044d5a/elham1992

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کاربریت عوض نشده هشتک و عدد اضافه شده فقط  به کاربری من ۶۶ اضافه شده😆

سلام. من تلما ۶۶ هستم اینم کاربریه که  سال ۹۳ وارد سایت شدم ساختم. شما دیشب دوباره به من تهمت دروغ گویی زدی فقط خواستم سوتفاهم ها برطرف بشه. اون شب کذایی من واقعا اون عکس رو دیدم ولی هرکاری می کردم نمی تونستم با کاربریم وارد بشم وقتی دیدم همه به نیک سبرت تهمت می زنید من عذاب وجدان گرفتم و گفتم چرا وقتی منم عکس رو دیدم حرف نزنم بخاطر همین کاربری جدید ساختم و همین کاربری جدید باعث شد به منم تهمت بزنید اوم شبم هرچی گفتم کاربر قدیمی هستم کسی باور نکرد. دیشب که به من تهمت زدی تصمیم گرفتم کاربری قبلیم رو برگردونم و نی نی یار ۳ بهم کمک کرد فقط می خواستم شما متوجه بشی هرکی تازه عضو میشه دروغگو نیست و کاربر قدیمی بودن افتخار نیست که اگه باشه سابقه عضویت من ۲ سال قبل تر از شماست.

به هر حال امیدوارم موفق باشی و بارت رو به سلامت زمین بذاری

روز خوش

سلام. من تلما ۶۶ هستم اینم کاربریه که  سال ۹۳ وارد سایت شدم ساختم. شما دیشب دوباره به من تهمت د ...

سلام

من با شما مشکلی نداشتم و ندارم ولی شما کینه به دل گرفتی دیشب اول تیکه انداختی که من چیزی نگفتم بعد دوباره تو تاپیک بعدی ریپلای کردی و بعدش هم گفتی با همه مشکل دارم و ...

اون شب که اون کاربر همه حرفاش دروغ بود که قطع دسترسی هم شد و کلی کاربر تو تاپیک بودن که هیچکس عکس ندید و خب برای همه عجیب بود که فقط ی نفر دیده بود

نیاز به این کارها نبود چون من نگفتم هرکی جدیده دروغگوئه هرکس قدیمیه راستگوئه 

بهرحال اگر من اشتباه کردم عذر میخوام ازت

ممنون 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧