2777
2789

برای اونایی که درست میکردی از طعمش راضی بودن؟

عکسشونم بذار 

و خیلی خوبه بتونی بفروشی یه درامد داری

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
برای اونایی که درست میکردی از طعمش راضی بودن؟عکسشونم بذار و خیلی خوبه بتونی بفروشی یه درامد داری

اره طعمش خوبه فقط روی خامه کشی لنگ میزدم اونم چون زیاد خامه دوست نداریم خیلیی کم استفاده کردم زیاد تمیز درنمیومد....

عزیزم اگه لطف کنی راهنمایی کنی ارسال عکس از همین کادر ارسال نظر میزنم ولی اپلود نمیشه مشکل چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره طعمش خوبه فقط روی خامه کشی لنگ میزدم اونم چون زیاد خامه دوست نداریم خیلیی کم استفاده کردم زیاد ت ...

موفق باشی گلم میتونی کیک عصرانه و این چیزا درست کنی فروشش خوبه

فک کنم سایت خرابه منم خواستم یه تاپیک عکس بفرستم نشد

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"