من کیست داشتم و داشتم اقدام میکردم برای بارداری،ماهی که این دوتا عرق رو خوردم باردار شدم و بعداز باردارشدنم هربار سونوگرافی دادم دکتر گفت کیستات برطرف شده،از روز پنجم پریود به مدت هفت روز صبحها یه استکان عرق رازیانه خوردم و عصرها یه استکان عرق بومادران،فقط باید مطمئن باشی پرولاکتینت بالا نباشه چون عرق رازیانه پرولاکتینو بالا میبره
وااااای من پرولاکتینم بالاست !!!میخواستم با رازیانه کیستم برطرف بشه
اگه پرولاکتینت بالاس به هیچ وجه نخور چون عرق رازیانه بدترش میکنه و نتیجه عکس میده و بارداری رو به تاخیر میندازه،شما برای بارداری میتونی توی عسل پودر دارچین بریزی و این مخلوط رو روزی یکی دوبار بمالی به لثه هات و بزاری با بزاق دهنت آب بشه،پیاز درمانی هم من تو نینی سایت دیدم خیلی ها نتیجه گرفته بودن تو اینترنت سرچ کنی روششو بهت میگه
وااااای من پرولاکتینم بالاست !!!میخواستم با رازیانه کیستم برطرف بشه
سلام عزیزم من نمیدونم رازیانه چی داره یانداره فقط میدونم گرم وخشکه من اطلاعی درمورد رفع مشکل زنانش نداشتم دمنوش رازیانه رومیخوام واسه لاغری بعدیه هفتش فهمیدم باردارم هم عفونت زنانه دارم هم تنبلی تخمدان ولی لایه هفته خوردم باردارشدم بارداریشون ناخواسته بوده خندم میگیره وقتی میگم چون اصلا نمیدونم کدوم رو باز ارشدم چون پیشگیری میکردم
یعنی بعد از خوردنش فهمیدین باردارین و عفونت دارین؟
نه قبلش رفتم دکتر گفت عفونت داری تخمدانم ضعیفه خیلی. نذاربچه دارشی قرص نوشت برام چن دوره بخورم منم تنبلی کردم یه دوره هم نخوردم بعدش وقتی رفتم شهرمون در خواهرشوهرم گفت چون هورمون زنانه داره واسه بزرگی س...وبا....خوبه ولی میان تنه رولاغرمیکنه.منم اومدم بعدپریود استفاده کردم ناخواسته باردارشدم
لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏