2777
2789
عنوان

همسرتون چقدر با دوستاشه

203 بازدید | 27 پست

شوهرتون معمولا چقدر با دوستاش میره بیرون یا مسافرت یکی دو روزه و...؟ یا خونه شون؟

من همسرم شاید ۱/۵ ماه یا ۲ ماه یه بار پیش بیاد بره باهاشون کافه

ولی از وقتی ازدواج کردیم باهاشون سفر نرفته

اینم بگم دوستاش زیاد آدمای مثبتی نیستن از نظر سبک زندگی

شوهرم میگه حس میکنم کمه و بهم فضا نمیدی!

نمیدونم تعریفش از فضا دادن چیه و دوس داره چقدر با دوستاش باشه! ضمنا خودشم وقتش کمه بخاطر کارش. ینی منم اگه کاملا موافق باشم خودش محدودیت زمانی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه زن و بچه داره مسافرت تنهایی نمیشه 

اون بخواد به دوستانش بره منم با دوستام

زندگی بی در و پیکر میشه

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

هیچی مگر اینکه دعوتی چیزی باشه همراه خودم میره چون اونام متاهلن

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

هیچ مشکلی نیست که شوهرت بخواد با دوستاش وقت بگذرونه. هر کسی نیاز به فضا و روابط اجتماعی داره. اما باید تعادلی بین زندگی مشترک و دوستیاش پیدا بشه. اگه حس می‌کنی که دوستانش تأثیر منفی دارن، می‌تونی بهش بگی و با هم درباره این موضوع صحبت کنین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

دیگه زن و بچه داره مسافرت تنهایی نمیشه اون بخواد به دوستانش بره منم با دوستامزندگی بی در و پیکر میشه

منم نظرم همینه ولی معتقده من فضاشو ازش گرفتم

نمیدونم دوس داره چقدر بره پیش اونا بمونه

و توقع داره من تنهایی تو شهر غریب چیکار کنم

هیچ مشکلی نیست که شوهرت بخواد با دوستاش وقت بگذرونه. هر کسی نیاز به فضا و روابط اجتماعی داره. اما با ...

صحبت کردیم و نتیجه این شد که معتقده فضا نداره

سرکار ساعتش طولانیه و عملا روزی یکی دو ساعت قبل خواب باهمیم

و فقط آخر هفته رو داریم

انتظار داره همین یه ذره وقتی هم که آزاده با دوستاش باشه