2777
2789

من 10ساله ازدواج کردم.  یه خانوم چادری ولی نه به اون صورت سفت و سخت و مذهبی خشک،  نیستم.  یعنی یجاهایی که لازم بوده بدون چادر بودم.  مثلا عروسی خاصی.  و یا سفر...  

همسرم از روز اول هیچ چیزی راجب اینکه چادر نزنم یا بزنم نداشتن.  سنتی هم ازدواج کردیم.  ایشون به مادرشون گفته بودن یه خانم زیبا و محجوب میخاد.  ولی اینکه قطعی چادری باشه، نه،  تو نظرش نبوده.  

و خب هیچ مخالفتی هم تو این سالا برای چادر پوشیدنم نداشتن.  

از پارسال، شروع شد این بحث،  اول بهم میگفت پوششت خوبه.  میتونی فلان جا هم نزنی چادر رو.  کم کم ایراد گرفت.  گفت اصلا بهت نمیاد.  نزن.  بهم برمیخورد.  ولی خب ته دلمم دوس نداشتم تو تنم زشت باشه و اینجوری بگه.  بااینکه نوع چادر من دانشجویی طرحدارو زیبایی هم هس.و خب دوسش دارم و باهاش راحترم.  حالا جدیدن این مخالفت شدیدتر شده.  همش بهم میگه نزن.  و بالحن تند و بد هم میگه. و میگه زن فلانی ببین چقد راحتره بدون چادر، یا خواهر خودمو مثال میزنه که پوشش مناسب و شیک داره ولی بدون چادره ـ

خیلی دلم میگیره. بیشتر از حرف شوهرم، از همجنس های خودم دلم میگیره.  که همه با پوشش بد و باز بیان بیرون و من مقایسه بشم که همسرم چادر زدن منو زشت ببینه 😔🥲

الان ماه هاست من روی تصمیمم پافشاری کردم و بهش بله قربان نگفتم که بخام چادر رو بزارم کنار همیشه.  

اما ته دلم میخاس،  همسرم برعکس، گیر میداد روی چادر زدنم.  مثل برادرش که به خانمش اجازه چادر دراوردن و نمیده.  شاید بخندین و بهم بگین چه مسخره.  

ولی من حقیقتش دارم احساس بد از همسرم میگیرم،  و نمیدونم راه درست کدومه و چیکار کنم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
از مراجع تقلید بپرس ببین رضایت شوهر مهمتره یا حجاب تماس بگیر راهنماییت میکنن

🙁صد درصد حجاب.  

چون اومدیم و چندسال دیگه گفت با پوشش باز بیا.  

پس عقایدم چی میشه؟  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙁صد درصد حجاب. چون اومدیم و چندسال دیگه گفت با پوشش باز بیا. پس عقایدم چی میشه؟

رضایت همسرم باعث خوشنودی خداوند هست ولی خب بله حجاب مهمتره بازم نمیدونم چی بگم دفتر آیت الله سیستانی تماس بگیرین کارشناس دارن خانم هم جواب میده شاید بهتر بتونن راهنمایی کنن