2821
2789
عنوان

سقط در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 23 پست
شوهرم هست ولی تنها نمیتونم برم بیمارستان روستا هستیم با بیمارستان یکساعت فاصله داریم

دخترت و همسرت میبرنت بیمارستان کارای بستریتو میکنن میمونی اونجا 

اونام برمیگردن روستا 

همسرت برا دخترت اسباب بازی و عروسک بخره سرگرم اونا شه 

روستا معمولا خونه ها نزدیک همه مامانت میتونه بیاد یا مادرشوهرت سر بزنن به بچه 

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قبلا بازم سقط داشتم تو بیمارستان گفتم حداقل بچه که دفع بشه بعد برم به نظرت خوبه

چی بگم والا..

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

دخترت و همسرت میبرنت بیمارستان کارای بستریتو میکنن میمونی اونجا اونام برمیگردن روستا همسرت برا دخترت ...

مشکلم اینه کسی نمیدونه بچم مشکل داره این موضوع تقصیر من نبوده ولی اگر بدونن سرزنشم میکنن مخصوصا مادرشوهرم بخاطر همین نمیخوام بدونه مشکل داره میخوام فک کنه همینجوری سقط شده عذابم میده

مشکلم اینه کسی نمیدونه بچم مشکل داره این موضوع تقصیر من نبوده ولی اگر بدونن سرزنشم میکنن مخصوصا مادر ...

وا به هیچکس نگو مشکل داره 

بگو. قلبش ایستاده یا بگو بچه خود به خود مرده تو شکمم 

قرار نیست همه باخبر شن که 

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

قبلا بازم سقط داشتم تو بیمارستان گفتم حداقل بچه که دفع بشه بعد برم به نظرت خوبه

کاری به هیچی ندارم ولی از نظر روحی آمادگی روبه رو شدن با جنینی که قراره توی خونه زایمانش کنی داری؟میدونی که باید خاکش کنی؟بنظرم برو بیمارستان خیلی سخته من۲۵هفته مرده زایی داشتم فقط از الان به همسرت بسپار خیلی هواتو داشته باشه چون از لحاظ روحی خیلی بهم میریزی

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
کاری به هیچی ندارم ولی از نظر روحی آمادگی روبه رو شدن با جنینی که قراره توی خونه زایمانش کنی داری؟می ...

تو خونه یا بیمارستان؟ من بازم تجربه سقط داشتم و خودم خاکش کردم 

تو خونه یا بیمارستان؟ من بازم تجربه سقط داشتم و خودم خاکش کردم

من بیمارستان بودم سزارین شدم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔