2777
2789

الانم که بغض تو گلوم گیر کرده

حرفای مامانم خیلی روم تاثیر گذاشته چکار کنم حالم خوب شه😭

داستان اصلی تاپیک قبلیمه

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

به عنوانت نگاه کن خندت بگیره از این حال در میای

خنده دار نیست به نظرم

قبلا بهتر بودم ولی از دیشبه کلا دیوونه شدم

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکیر یه دقه . ببر دکتر خوب میشه

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
الان جدی هستی؟به خاطر یه شکستگی داری اینطوری میکنی؟ببرینشون دکتر هیچی نمیشه عزیزم

اره به جز شکستگی خثدشم ضعیفه الان ضعیف تر شده

مامانم یه هفتس پیش بینی میکنه میگه میمیره اصلا فکر مارو نمیکنه که با حرفش چقدر ناراحت و استرسی میشیم

حتی دیشب در مورد پرسه هم حرف میزد😐

زندگی همه آدما پایان داره در لحظه زندگی کن از داشته هات لذت ببر قدر عزیزانت بدون ، درک اینکه همه یه روز میمیرم سخته ولی ایمان داشته که در دنیای دیگه کنار عزیزانت خواهی بود 

یک صلوات بفرستید