2777
2789
عنوان

پسره همکلاسیم خیلی نگاه میکنه

302 بازدید | 23 پست

خیلی نگاه میکنه مثلا تا میفهمه کدوم کلاسم میاد هراز گاهی داخل کلاس سرک میکشه یا گردنشو میچرخونه نگاه میکنه درحالی که رد میشه یا مثلا ی جا وایستاده باشم میاد نزدیکم یا اون دوروبر پرسه میزنه ولی وقتی چشم تو چشم میشیم سریع روشو برمیگردونه تا الان هم هیچ حرفی نزده بنظرتون منظوری داره آخه حس خوبی از این کارش نمیگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان دانشجویی یه دوستی داشتم همین فکرا رو میکرد که مثلا فلانی همیشه پشت سر من وارد کلاس میشه یا داره به من نگاه میکنه همیشه تو این فکرا بود واسه خودش توهم میزد عزیزم از این فکرا بیا بیرون درستو بخون پسرای دانشجو تکلیف هیچی زندگیشون معمولا مشخص نیس منظور خاصی ندارن همه این برخوردا اتفاقی بوده اگرم پیشنهادی به کسی میدن معمولا فقط طرفو واسه دوستی و وقت گذرونی میخوان

زمان دانشجویی یه دوستی داشتم همین فکرا رو میکرد که مثلا فلانی همیشه پشت سر من وارد کلاس میشه یا داره ...

نه آخه اگه یکی دوبار بود میگفتم اتفاقی هست ولی این تکرار میشه هی