2777
2789
عنوان

تلافی کردن بهتره یا صبر یا جدایی

172 بازدید | 9 پست

به نظرتون اگر کار اشتباهی مثل خیانت از همسرتون ببینید بهتره تلافی کنید، صبر کنید و بگذرید یا ازش جدا بشین؟

اگر کسی بعد از تصمیم گیری در هر موردی که گفتم، تجربه ای داره و راضی بوده از تصمیمش و یا پشیمونه برای استفاده دیگران لطفا صادقانه موردش رو مطرح کنه. خیلی ممنون که به شخصیت خودتون و دیگران احترام میگذارید و بی همدیگه بی احترامی نمیکنید. 🙏😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باتلاقی کردن حالت بهتر نمیشه بدترم میشی چون یه ضربه ام از اون طرف میخوری

خیانت هیچ وقت فراموش نمیشه کسی که میخواد ببخش باید بی خیال بشه وگرنه زندگیش هر روز فقط شک وتریدد  وضعش از اینی که هست بدترم میشه و در نهایت به طلاق میرسه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

به نظر من قبل از هر چیز باید ببینیم این کار، چه دلیلی داشته؟ گرچه کار اشتباه به هر بهانه ای که باشه، باز هم اشتباهه ولی گاهی اوقات شاید خودمون باعث شدیم اینجوری بشه. بی مهری کردن و بی احترامی در طولانی مدت آدمها رو به سمت دیگری سوق میده که هم خودش متضرر میشه هم ما!

باتلاقی کردن حالت بهتر نمیشه بدترم میشی چون یه ضربه ام از اون طرف میخوریخیانت هیچ وقت فراموش نمیشه ک ...

من به عنوان یک مرد معتقدم که حتی ممکنه خدایی نکرده یک زن دست بهداین اشتباه نابخشودنی بزنه. اینجا مردها بیشتر باید فکر کنند که چی شد که همسرشون به این تصمسم اشتباه رسید. قطعا یکی از دلایل اصلی میتونه فشارهای متعدد روخی و روانی و عاطفی باشه. طرد شدن ها، شنیده نشدن ها، بی مهری دیدن ها میتونه از یک همسر خوب، یک خیانتکار بسازه. اینجا فقط و فقط باید خودمون رو ملامت کنیم و اگر هنوز دوسش داریم کمک کنیم به خودش بیاد و اشتباهش رو کنار بگذاره و تصمیم عاقلانه و صحیح بگیره.

من به عنوان یک مرد معتقدم که حتی ممکنه خدایی نکرده یک زن دست بهداین اشتباه نابخشودنی بزنه. اینجا مرد ...

حرفتون  کاملااا  درسته ..اما متاسفانه  اگر  خانمی  مرتکب  این خطا  بشه   هییییچوقت  اقایون این طور به ماجرا نگاه نمیکنن.اما پیش  اومده  مواردی  ک اقا خطا کرده  و خانم  به رفتار  خودش  رجوع کرده

یعنی انتخاب بین اون سه حالت بستگی داره که کدوم حال دلشو خوب کنه. درسته؟

بنظر من  در مرحله اول   زن  ویا  مرد باید  ببینه  چه کرده  ک نفر مقابل    رفتار اشتباهی از خودش نشون داده  اگر مقصر بود   خب رفتارشو اصلاح کنه  و  به نفر مقابل  کککنه بیاد در مسیر درست  ..اگر نه  ذات نفر مقابل ایراد   داره بله  ببینه چطور  حال  دلش خوبه همون کار  رو  بکنه