2777
2789

یه نفر که واقعا متوجه میشه گفت پیشگوییت قویه ولی اصلا اعتقاد ندارم به این چیزا با اینکه قبل مرگ هر کدوم از نزدیکانمون ک فوت شدن من متوجه شدم و بیشتر بهشون محبت میکردم🤦🏻‍♀️😵‍💫

نامزدم یهو غیبش زد،ی ساعت پیش زنگ زد حالش بد بود گفم چی شده؟فقط ی کلمه گفت مجموعش مشکل براش پیش اومده اصلا نگفت چه مشکلی

همینطوری حسم گفت بگم کار کیه مرادی نیست😐

یهو گفت خوب شد یادم انداختی مرادی فقط کلید موتور خونه رو داشته ۲ روز پیش به خاطر اینکه صندوق‌داره و دزدی کرده اخراجش کردم این مرادی هم من یبار باهاش برخورد داشتم خیلی خورده شیشه داره،بعد گفت که نه نمیشه قضاوت کرد کار اونه یا نه باید پیگیری کنم گفتم چ پیگیری من  شرط میبندم کار مرادیه،۱۰ دقیقه نشد یهو پیام داد گفت فهمیدم کار خودش بوده😶مشکلی هم که برای مجموعش پیش اومده صد در صد کار یکی بوده نمیشه گفت مشکل از اونجاست🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

این برام عجیبه که من حتی نمیدونستم چ مشکلیه اصلا میشه کار کسی باشه یا ن سریع مطمئن شدم اونه 

کسی هست مثل من باشه؟خیلی چیزا برام اتفاق افتاده که الان جدی جدی از خودمم میترسم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

عزیزم  میدونم نباید اینو بگم ولی به نظرت من از همین ساعت 6 که میخوام روع کنم با تموم توانم درس بخونم میرسم تا اخر خرداد منبع هام تموم کنم ؟ رتبم همونی که میخوام میشه ؟ ممکنه بهترم بشم ؟ جون من جوتابمو بده استرس دارم 

عزیزم میدونم نباید اینو بگم ولی به نظرت من از همین ساعت 6 که میخوام روع کنم با تموم توانم درس بخونم ...

قربونت بشم اشکال نداره 

والا نمیدونم من،ولی سعی کن تمام سعیت رو بکنی بهترین رو به دست بیاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حس میکنی من پزشکی میارم امسال؟ ازدواجم نزدیکه؟

والا ادعایی ندارم که حس ششم یا ن اصلا قبولشم ندارم

ولی پزشکی قبول نمیشی ازدواجم آره نزدیکه

قربونت بشم اشکال نداره والا نمیدونم من،ولی سعی کن تمام سعیت رو بکنی بهترین رو به دست بیاری

عزیزم نظرت راجب ازدواح و کارم چیه 

کی شاغل میشم 

کی ازدواج میکنم 

همسر آیندم چ مدل آدمی هست

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)