2777
2789
عنوان

از خودم حالم بهم میخوره چون

78 بازدید | 3 پست

چون اگه شوهرم اخلاقش باهام خوب باشه با بچه هام خوبم  ولی اگه بد باشه با بچه هام بدم همه چی تو سر اونا خالی میکنم و سر و صدا...

به شوهرم میگم اخلاق تو باعث میشه من با بچه هام بد بشم میگه تو خودت نمیتونی اخلاقتو درست کنی چیکار  ب من داری وقتی ایجور میگه بیشتر اعصابم خورد میشه هیچی نمیتونم بگم

منم مثل توام ولی گناه بچه هامون چیه من دوست ندارم بچه ام ناراحت شه درسته بعضی وقت ها یه سیری چیزا خیلی زوح وروانمونو بهم میریزه ولی باید زو خودمون کار کنیم خودمونو کنترل کنیم اینجوری بچه هروقت داد و بیداد ببینه حس میکنه اون خونه جای امنی براش نیست خونه باید آرامش داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو خودت کارکن 

هروقت دیدی عصبانی هستی بیادت بیار ک بعدا پشیمون میشی . از تاپیکات فهمیدم شوهرت ارزش اینو نداره ک بخاطر اون باهمه بد بشی حتی بچه هات

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍