2777
2789
مشکلت چیه ؟

من الان التهاب روده دارم سر یه رژیمی که گرفتم که غلط کردم گرفتم بعد اینکه من باشگاه میرفتم باشگاه که میرفتم وزنم میومد پایین الانم که نمیرم وزنم همینجور ثابت مونده از ۶۵بالاتر نمیره یه ماهه باشگامو سر این موضوع رها کردم الان من نمیدونم چیکار کنم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️یسریا میگن جذب نم غذاتو اینا اومده پایین بخاطر رودتو اینا میخواستم بدونم راه حلی چیزی نداره🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی ببخشید اینجا میپرسم شما گفته بودی درد کنار ناف و اینا داریخواستم بپرسم کولونو سالم ...

سلام ممنونم شما خوبین. ن باو خواهش میکنم خدا ببخشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 والا جواب کولونم التهاب روده و هموروئید بود و اینکه بله از وقتی که مشکل گوارشی پیدا کردم بعضی وقتا زود به زود گرسنه میشم و وقتی که گرسنه میشم درد میگیره