2777
2789
عنوان

همسايه بی فرهنگ

125 بازدید | 7 پست

دوستان یه همسایه اومده اجاره هست رو به روی واحد ما دو تا بچه داده وخلاصه پرسرو صدا هست و دعوا با شوهرش اینا و صدای آهنگ اینا خلاصه الان تازگی ها یه مینی تاپ با شلوارک یا هم تاب با دامن زیر باسن میپوشه وقت هایی که مثلا خواهر یا مادرش میاد در رو باز میزاره یا میاد با اون لباس وسط راه پله

اینم بگم زمانی که لباس پوشیده و راحتی تنشه کسی از همسایه ها میاد جلو درش برای یه کاری پشت در قائم میشه فقط سرش بیرونه بعدم همسایه گفتنی چرا قائم میشی میگه یه وقت آقا  همسایه از دوربین منو میبینه 🙂مابقی وقتا لباس لختی تنشه وسط راهو با همسایه حرف میزنه 

چیکار کنم با مینی تاپ جلوی در ما نایسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تقریبا دو سه سال پیش یه همچین مشکلی داشتم ، در خونش دقیقا روبروی در خونه ما بود ، زنیکه بی شرف بی حیا فقط با یه شورت تو خونه در رو نیمه باز میزاشت ، خدا لعنتش کنه ، یعنی به محض این که صدای در خونه ما رو میشنید در خونشو باز می کرد ، بنده خدا شوهرم هر وقت میخواست بیاد خونه زنگ میزد به گوشیم که بیا جلو در وایسا تا این بی شرف خودشو نشون نده ، یا هر وقت میخواست بره بیرون من مجبور بودم برم جلو در وایسم الکی باهاش حرف بزنم که بفهمه من تو راهروام بلکه در خونه ی بی صاحابش رو باز نکنه

خدا رو شکر گورش رو گم کرد رفت ، اونم مستاجر بود

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
اگه همسرم درو باز کرد چی چون خیلی نزدیک هست وسط راهرو دقیقا جلوی در ما هست

همسرتون هم اگه نخواد نمیبینه ایشالا 

بعد عزیزم همسر شنا تو جامعه میره که همه جور ادمی هست 

پس حساس نشید .ما انسان ها با عقاید گوناگون در کنار هم هستیم