بچه ها زن داداشم ۱۷ سالش ک بود نامزد کرد الان ۲۰ سالشه ولی همچنان میگه من ۱۷ سالمه شماها پیرم کردین امکانات کامل ما در اختیارش گذاشتیم خونه و ماشین لوکس طلاهای گرون جهازم داداشم خودش خرید. عروسی انجنانی اینها اینم بگم خانواده خودش یه هزار تومنم عروسی دخترشون خرج نکردن گفتن وضع مالیمون خوب نیست خونشونم حتی هنوز سفیدم نیست این در حالیه ک کلی زمین دارن ک نمیفروشن بعد این همیشه با ما تیکه و کنایه حرف میزنه هربار دنبال یه بحثه دعوا راه بندازه و قصه بکشه خودش بالاتر ما میبینه مثلن میگع خدا کنه بچم شبیه شما نشه درحالی ک چهرتن ما سریم ازش به شدت حسوده الان من میخوام نامزدی کنم شب خاستگاریم ک یه بحث پیدا کرد دعوا راه انداخت مام بهش نگفتیم بله دادیم تا قطعی نسده همه چی الان ک فهمیده ناراحت شده کوفتمون کرد داداسمم پشتشه چجوری باید باهاش رفتار کنم در صمن بگم وضع مالی نامزدم در حد خانواده خودمون نیست ولی من دوسش دارم وبرام مهم نیست ک فک کنید مادی گرا هستم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میفهمم متنفرم از این دخترایی که توسن کم ازدواج میکنن.بعد میان ازخانواده ده شوهر طلبکار میشن که من چرا زود ازدواج کردم. زندادش منم سنش کم بود ما مخالف بودیم ولی با داداشم دوست بودن وماهی نقشی تو ازدواجشون نداشتیم به شدت حاله زنک تا مارو گیر میاره نیگ اشتباه کردم زود ازدواج کردم. درحالی که همه چی براش فراهم وخودش با وجود مخالفتها با داداشم ازدواج کرد حالا این وسط ما چیکاره ایم خدا میدون.ما که فقط ازش فرارا میکنیم