2777
2789
عنوان

در مورد بچه دار شدنم نگرانم😢

163 بازدید | 11 پست

واااای خیلی نگرانم

۳ماهه برای بارداری اقدام کردیم ولی خبری نیس هنوز.دوساله عروسی کردم و قبل از اقدام پیشگیری میکردیم

درسته میگن خانومای زیر۳۰سال یک سال وقت دارن تا بعد از اولین اقدام باردار بشن ولی نگرانم چون خانواده شوهرم دیر بچه دار میشن همشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا که جای نگرانی نیست برای سه ماه.بعدش اگه خیلی نگرانی با همسرت برو دکتر  آزمایشهای لازم رو انجام بدین‌.ولی به پزشک بگین نزدیک یکسال هست که اقدام کردین چون برا سه ماه میگن زوده برا پیگیری.

سلام

اگر واقعا میخوای بچه دار شی نگران نباش

چون طبق تحقیقات در افراد کاملا سالم نگرانی و اضطراب بزرگترین عامل نازایی بوده

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

جاریم دوبار حامله شد ولی بچش سقط شد چون ناقص بود دکترا گفتن چون برادرشوهرم ضعیف بوده واسه همون.خواهرشوهرامم بعد۷سال بچه دار شدن هردوشون.با پسرعموهاشون ازدواج کردن خودشم

سلام بچه ها لطفا اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه.من دوماهه اقدام کردم هردوبارم پریودشدم ولی خیلی متفاوت از دفعات قبلی بطوریکه دوروزه اول خونریزیم خیلی کمه در حد لکه بینی از روز سوم بادردکمر وزیر شکم خیلی شدید خونریزیم زیاد میشه الان یه کم نگرانم که مشکلی داشته باشم چون قبلا موقع پریودی درد به این شدت نداشتم

به نظرتون لازمه به دکتر مراجعه کنم؟