2777
2789
عنوان

دکترا از درمانم قطع امید کردن🫠💔

360 بازدید | 25 پست

۵۰۰۰ سوره حمد هدیه به حضرت ام البنین برداشتم

میگن خیلی حاجت میده

دکترا از درمانم قطع امید کردن

و میگن هرگز خوب نمیشی...

خوب شدنت معجزه اس....

حال روحیم خیلی بده و نیاز به معجزه دارم

دست به دامان مادر باب الحوائج شدم

میشه کمکم کنید هرچند تا که میتونید هدیه به بانو ام البنین ، سوره حمد بخونید

برای شفای همه مریضا

و برای من نا امید دلشکسته هم دعا کنین؟😭

خیلی خستم💔

الهی خدا دل همتون و شاد کنه🧡

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیماری جسمی دارم

که حال روحیم رو هم بد کرده

بابت قطع امید دکترا

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بیماریت چیه

چندتاست...💔

مشگلت چیه

چندتاست

من ۷ تا میخونمالهی که بزودی خبر خوب شدن و حاجت روایی ات رو بدی

خیلییی ممنونم از لطفت جانم

حاجت روا باشی الهییی مهربونم

سر نماز دعاتون میکنم ان شاءالله به حق دعای اهل بیت زود زود خوب شی 🫂🤍🤲🏻

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
چندتاست

خب بگو چی هست اگر دلت میخواد منم خیلی مشکل دارم امروزم دکتر بودم از اول اردیبهشت دکتر بودم اونتم میگن کاری نمیشه کرد یا دو سه تا عمل با هزینه سنگین باید انجام بدم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

درخواست دوستیمون قبول میکنی؟

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

درخواست دوستیمون قبول میکنی؟

چشم گلم

۶ تا فرستادم الهی ب حق مردونگی و شهامت و شجاعت حضرت عباس مادرشون شفاتونو از خدا بگیره و بهتون هدیه ب ...

خیلییی ممنونم از لطفت جانم

حاجت روا باشی الهییی مهربونم