2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی از یه کافه شروع شد 

اول اون منو دید دیگه کم کم بهم علاقمند شدیم🙈🙈🙈🙈

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

باردار بودم کاربر خاموش بودم تاپیک های مربوط به بارداری و میخوندم و.. و اینگونه بود که پای ما به سایت باز شد😅

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

سال ۹۵ بارداری اولم

ایول ب تو

من سر ی دعوا با همسرم عضو شدم چون اینجا خط قرمزش بود

شبش دید سرم همش تو گوشیه گفت چیکار میکنی

گفتم تو نی نی سایت گهرپراکنی میکنم گفت کار خودتو کردی وزه گفتم یس تا تو باشی ب پروپای من نپیچی مار هفت خط😂😂😂😂

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

ی چیزی سرچ کردم بالا آورد چن سال خوانند خاموش و بخاطر ی چیزی کاربری زدم

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

خونه توی چیتگر پیش خرید کرده بودیم درموردش سرچ میکردم که کی تحویل میدن، اصن کسی تحویل گرفته، که تاپیک های نی نی سایت اومد و عضو شدم که نظر بخوام

و جا داره بگم هنوز بعد ده سال خونه ای تحویل ندادن خدایااااا شکرت محشررررره😂😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه