2777
2789
عنوان

مامانا کمک اسهال و تب بچم سه روز گذشته قطع نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز اول تب و لرز شدید داشت سه سال و نیمه است و بد غذا

بچه ها مریض میشن، بی اشتها میشن، وای اگر بدغذا هم باشن

بزور هم شده چند قاشق غذا بهش بده

نزاری آب بدنش کم بشه هاااا

واقعا نگران شدم. خودمم بچه کوچیک دارم. انشالله کوچولوت زودتر خوب بشه

وااای بچه منم خوب بود تا امروز ازظهری تبش رفت بالا باشیاف میاد پایین دوباره می‌ره..نگرانم

یعنی شربت استامینوفن یا پروفن فایده نداشته که از شیاف استفاده می کنین؟

امیدوارم دکتر برده باشین اگه اینطوره

روز اول تب و لرز شدید داشت سه سال و نیمه است و بد غذا

احتمالا ویروس گرفته

برای اسهالش پودر کیدی لاکت خوبه تو ماست بریزی بدی بهش

ماست و کته سیب و موز خوبه

میوه های دیگه نخوره غذاهای روغنی هم نده بهش 

برای تب هم که باید شربت انتی بیوتیک مصرف کنه یا ببرش دکتر پنی سیلین تزریق کنه برای عفونتش

شیاف هم نذاری اصلا براش اسهالشو بیشتر میکنه

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
بچه ها مریض میشن، بی اشتها میشن، وای اگر بدغذا هم باشنبزور هم شده چند قاشق غذا بهش بدهنزاری آب بدنش ...

اره اب بدنش نباید کم بشه ب نکته ی خوبی اشاره کردی

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ای خدا ابشالا حالش زود خوب بشه ادم خودش مریض شه ولی بچش هیچیش نشه الهی ک زود خوب بشع

تو رو خدا برام دعا کن برا بچم دعا کن زود تر خوب بشه اگر بدونی چه وضعیتی دارم سه روزه نه خوابیدم نه چیزی خوردم

حالم افتضاحه