golden_balance مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 471 عنوان چرا بعضی کاربرا اینطورن 69 بازدید | 4 پست اسم دقت نمیکنن چی داری میگی همینطور بر اساس افکار و ذهنت خودشون چرت و پرت میگن لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن 1404/02/17 | 00:23 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golden_balance مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 471 طرف اومده تو تاپیکم میگه حس تو به بقیه ربطی نداره بعد میگه چون برا من اینطوری نیست لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 63657 رو اعصابت تسلط داشته باشمهم اینه همه نظرارو بشنوی و نظری که خوشت نمیاد رو ازش بگذری و بحث نکنی و توهین نکنی
golden_balance مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 471 رو اعصابت تسلط داشته باشمهم اینه همه نظرارو بشنوی و نظری که خوشت نمیاد رو ازش بگذری و بحث نکنی و توه ... نظراشون اصن به بحث من ربط نداشت من هی براشون توضیح میدم اونا کلا یه چیز دیگه میگن لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 63657 نظراشون اصن به بحث من ربط نداشت من هی براشون توضیح میدم اونا کلا یه چیز دیگه میگن وقتی میبینی به بحثت ربط نداره دیگه ادامه نده اول همه وقتی بحث میکنی اعصاب خودت خورد میشه و به خودت صدمه میزنیمن ببینم یکی توهین میکنه یا بحثو میخواد ببره سمتی که کش پیدا کنه دیگه اصلا نه لایک میکنم نه ریپ میزنم