2777
2789
عنوان

کسی هست تا حالا دوس پسر نداشته باشه

498 بازدید | 36 پست

خواستم بگم اگه مثل منی و تا حالا نداشتی دمت گرم.

امیدوارم خدا یه آدم سالم و چشم پاک رو سر راهت بذاره که با هم ازدواج کنید و زندگیتون رو بسازید.

حد و مرز گذاشتن و حریم داشتن برای خودمون خیلی مهمه.🌱

البته می دونم یه عده هیت بدن اما خواستم به تویی که روابط سالم داشتی و داری یه ماشاءالله بگم.😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️من

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

من و همسرم هیچوقت رابطه با جنس مخالف نداشتیم تو دوران مجردی، و واقعا تاثیرش رو تو زندگی دارم میبینم. دمتون گرم و ان شالله بهترین بخت نصیبتون بشه که تو این دوره زمونه سالم و پاک زندگی می کنید🌷

آفرین خیلی خوبه این رفتارتون ،بودن دنبال روابط با جنس مخالف آسیب میزنه محیط ها ناسالم هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

لایک .. نمیفهمم چرا دخترای این دوره زمونه دنبال پسرا راه افتادن .. با اینکه می بینن اوضاع بقیه رو که آخرش به کجا ختم میشه

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭