2777
2789
عنوان

به نظرتون خیانته

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 35 پست
دیگه گذشت تا شب که دوباره گوشی رو ازش خواستم و موقعی که برام آورد که تمام تماساش پاک شده بود

عزیزم من خیانت دیدم اینا همش فیلمه اینقد دیدم که نگو 

نترس پای حرفت بمون بگو برو پرینت سیمکارت رو بگیر سیم کارتو در بیار اصلا فرصت فرار نده بهش کوتاه بیای کارت تمومه اگه فکر می‌کنی از پسش بر نمیای حداقل یه جوری نشون بده باورش کردی و نامحسوس زیر نظر بگیرش که مدرک قطعی گیرت بیاد نذار بازیت بدن یهو به خودت میای میبینی مثل من زندگیت از هم پاشیده من تا درستش کردم نابود شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذاری واسه فردا یه سیم کارت دیگه میاره 

همین امشب همراه من نصب کن و جلو خودش پرینت بگیر قشنگ نه توشو در بیار 

گفت اعتماد نداری بگو اعتماد مال وقتیه که همچین اشتباهی مرتکب نشی الان مورد واسه شک هست و باید خیالم راحت بشه 

بگو من کاریت ندارم نمیگم با کسب نباش آزادی فقط اول من خودم تکلیفمو روشن میکنم بعد هرجا خواستی برو 

خیلی جدی باش تو‌روخدا 

بذاری واسه فردا یه سیم کارت دیگه میاره همین امشب همراه من نصب کن و جلو خودش پرینت بگیر قشنگ نه توشو ...

دست گذاشت رو قرآن کاری نکردم ....ولی خدا شاهده نابودش میکنم اگه خطایی کرده باشه میدونه که شوخی ندارم