2777
2789

امروز متصدی یه اداره دولتی صداش رو یکم روی من برد بالا وسط حرف زدنش من از اتاقش رفتم بیرون بدون هیچ اعتنایی و با مدیرش برگشتم بالا سرش😊

بعد گفت وامیستادی برات توضیح میدادم نه اینکه بری بزرگتر بیاری

منم بهش گفتم صبر نکردم چون شما از لحاظ شخصیتی و فرهنگی هنوز به اون کمال لازم نرسیدید که صلاحیت هم صحبتی با من رو داشته باشید😌

خودم خیلی حال کردم

البته اینکه کفش پاشنه بلند پوشیده بودم رو عینک دودیمم زده بودم روی موهام و رژ قرمز مخملی هم زده بودم بی تاثیر نبود.

وگرنه اگه با کتونی بودم میگفتم هوی مرررررتیکهههه من یلی بیمه جنگی بیمه😂😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارتام نبود اقاهه؟

نه بابا من از اون شانسا ندارم هر چی داغون و قراضه ست گیر من میفته

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ایول اسی ازت خوشم اومد

😘😘

پپس همون رییس باهات اومده با کتونی بودی میگفت کار دارمخانم بفرمایید

جرررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣