2777
2789
عزیزم برا موهایی که ریزش داره و ولی خشک و سوخته اس پیشنهاد پروتئین تراپی میدی؟

عزیزم اول باید علت ریزش موهاتون رو پیدا کنین ازمایش تیروعید دادین؟کم خونی ندارین؟

پروتئین تراپی برای احیا و ابرسانی مو هست و برا خشکی مو عالی جواب میده 

البته اگه موهاتون نچرال هست پروتئین ولی اگه مش و دکلره دارین بوتاکس گزینه مناسبیه

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اول باید علت ریزش موهاتون رو پیدا کنین ازمایش تیروعید دادین؟کم خونی ندارین؟پروتئین تراپی برای ...

هم کم خونی هم مشکل پوستی 

چربی کف سر 🤕

از کراتین میترسم

با کراتین بدتر شد

مش ن ولی رنگ ذارم

پس بوتاکس میکنم مرسی قشنگم

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

شامپو دکتر بهم داده از قبل فکر نمیکنم فری سولفات باشه ماسک مو داخل و خارج حمام استفاده میکنم برای مو ...

احتمال زیاد ماسک مو به کف موهاتون میخوره که ریزش مو گرفتین 

اصلا و ابدا نباید ماسک مو به ریشه مو بخوره که وحشتناک ریزش میاره

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
هم کم خونی هم مشکل پوستی چربی کف سر 🤕از کراتین میترسمبا کراتین بدتر شدمش ن ولی رنگ ذارمپس بوتاکس می ...

عزیز باید موقع شستن موهاتون کف سرتون رو خیلی خوب بشورین تا چربی کف سرتون کرفته بشه اسم شامپویی که استفاده میکنین چیه؟

احتمال زیاد ماسک مو به کف موهاتون میخوره که ریزش مو گرفتین اصلا و ابدا نباید ماسک مو به ریشه مو بخور ...

اکثرا پایین موهامو میزنم ماسک مو و بعد با انگشت بازشون میکنم مثل شانه زدن

ریزش موهام وحشتناکه 

گاهی وقتا فکر میکنم الان کل موهام پایین میاد 

اکثرا پایین موهامو میزنم ماسک مو و بعد با انگشت بازشون میکنم مثل شانه زدنریزش موهام وحشتناکه گاهی وق ...

شما هفته ای یهبار موهاتون رو با شامپو شبنم بشورین همون که زرد رنگه 

کف سرتون رو خوب ماساژ بدین که چربی کف سرتون کنترل بشه و اگه میتونین ماسک داخل حمام استفاده نکنین 

وقتی از حموم دراومدین اب موهاتون رو بکیرین و به ساقه موهاتون ماسک مو بزنین و شونه کنین فقط مواظب باشین به کف سرتون نخوره ،بعد موهاتون رو با سشوار خوب خشک کنین

شما هفته ای یهبار موهاتون رو با شامپو شبنم بشورین همون که زرد رنگه کف سرتون رو خوب ماساژ بدین که چرب ...

اتفاقا چون موهای خودم چربه دکتر شامپو خارجی داده که چربی موهامو بگیره و موهام خیلی بهتر شده بود وقتی استفاده میکردمش 

نه چرب میشد نه ریزشداشت دیگه

یعنی فقط از اون ماسک مو داخل حمام به نظر شما؟؟؟

اتفاقا چون موهای خودم چربه دکتر شامپو خارجی داده که چربی موهامو بگیره و موهام خیلی بهتر شده بود وقتی ...

پس چرا دوباره ریزش گرفتین

ماسک داخل حمام رو به چه علت استفاده میکنین؟دکتر تجویز کردن؟

پس چرا دوباره ریزش گرفتینماسک داخل حمام رو به چه علت استفاده میکنین؟دکتر تجویز کردن؟

بعد که موهامو فر کردم تو اسفند ماه ریزش گرفتم 

آرایشگر گفت حتمااا ماسک مخصوص موی فر داخل حمام بزن 

بعد که موهامو فر کردم تو اسفند ماه ریزش گرفتم آرایشگر گفت حتمااا ماسک مخصوص موی فر داخل حمام بزن

به احتمال زیاد از ماسک مو میتونه باشه 

شما بعد حمام استفاده کنین و مواطب باشین به کف سرتون نخوره

به احتمال زیاد از ماسک مو میتونه باشه شما بعد حمام استفاده کنین و مواطب باشین به کف سرتون نخوره

این بار حتما اینکارو میکنم ببینم بهتر میشه یا نه 

واقعااا ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم ❤️ 

میام همینجا صدات میکنم و نتیجشو میگم بهت دوستم💋🌹

این بار حتما اینکارو میکنم ببینم بهتر میشه یا نه واقعااا ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم ❤️ میام همینج ...

انشالله که جواب میگیرین

خواهش میکنم 

خوشحال میشم از اینکه تونسته باشم مشکلتون رو حل کنم❤️

احتمال زیاد ماسک مو به کف موهاتون میخوره که ریزش مو گرفتین اصلا و ابدا نباید ماسک مو به ریشه مو بخور ...

🤕 ن مراقبم هستم

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~